Loppis trenden

 Sålde för runt 800 på loppisen. Inte en stor summa men de jag sålde kostade mest 10- 15 kr. Så jag hade en del köpare. Så kul  och socialt. Hade ju hoppas på mera folk men folk är nog ganska snåla nu innan jul eller fattiga hhahaa. Nästa gång är det min tur att gå på loppis. Nya trenden. hanlda billigt och begagnat. Måste gillas.
Synd att vissa bara inte fattar vad bra det är. Jag var väldigt imot att handla på second hand och loppisar för ett tagsen. Tyckte det var för de som inte hade så mycket pengar plus att jag tyckte det var lortigt. Köper ju absolut inte underkläder, och strumpor. Mest intresserad av inredning och leksaker till barnen. Köpte en julklapp till Olle i går precis en sån  jag letat efter. Kostar ca 700 i affären köpte denna för 80 kr. Då kan man inte bli annat än nöjd. Ett piratskepp. Måste bara hitta en haj för den fattades. Fick även med mig en snygg skin jacka för 60 kr som inhandlades av Wero=)

Så ni ser det är inte dumt alls!

Skulle ha åkt ner på stan nu innan jag ska hämta Olle men Alvin somnade så sött i sängen så jag vill inte väcka honom. Ska fixa med julkort på olle och alvin..men först ska jag göra av soporna nånstans, hos granen kanske=)
Hatar när det är fullt i soptunnan.

Lather





Kommentarer
Postat av: Anna Lindroth

Håller med fan va najs med loppis! Blev helnöjd med mina köp hos dig igår :)

Ha en fin dag!

Kram

2010-12-06 @ 12:40:47
URL: http://fruelvis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0