2011 here we come

Bjöd hit de närmaste i släkten på mat. Räk coktail till förrätt. Oxfilé med potatisgratäng till middag och avslutar med gräddglass med massa olika färska bär och syrliga såser. Gott nytt år på er:)

Nyårsplaner- Nej

Ville verkligen gå ut denna nyår. En stor fest med massa blandat folk. Men icke. Barnvakterna är sjuka och ingen stans att parta på..HAHA kan nog inte bli värre. Ju äldre man blir desto svårare blir det att få nys om någon bra fest. Om ni förstår vad jag menar. Förr var man överallt och ingenstans. Haha tur är väl det att man inte är sån nu men det vore iallafall kul att ha en riktig fest. Men det blir mat och mys hos mamma istället. Går lika bra det.
Jag och Jossan ska ut på lördag då ingen annan ska ut. Bra där!

Har börjat med Olle och Alvins rum kommer bli så bra. Vi kör New England stil rätt igenom. Kommer bilder på projektet nån dag.

Annars har det varit fullt upp som vanligt. Kikade igång dagen med ett combat pass. Riktigt jobbigt=)

Ska vila ögonen nu..

Natti natt



Me and my darling (19, 20 ?? Bara barnen)

<3


Har gått fantastiskt bra!

Go kväll

Jag och Olle bestämde ju oss för i morse att sluta med nappen. Vi samlade ihop alla och gick ut och ställde bakom ett träd på kullen. En julklapp till tomten och hans små nissar. Han har frågat efter tutten 2-3 ggr under dagen. Vid sängdags oh lord tänkte jag. Men det gick toppen. Pratade om vad den förstör tänderna och talet plus tomte nissarna=) Oki sa han lite snyftande och slog ihop de stora gröna. Thats my boy=) I dag gick det bra imorgon kan det gå åt pip svängen..

Hade massa flickor och barn här förut..Himla trevligt. Malin med Tilde. Josssan med Ebba, Jenny och Erik med Oliwer och Ebbe. Barnen har inte träffats på länge pga sjukdom lite här och där. Så the big bang minst sagt. Men leka av sig fick de minst sagt göra.

 

Riktiga dret ungar detta=) Men ack så smööliga <3

Dags att kravla sig ner på golvet för lite stretch..

Trevlig kväll


Tutte fri??

De senaste dagarna har jag förberett Olle på att lämna ifrån sig tutten. Meningen var att han skulle lämna den till tomten men så blev han sjuk och så ja ni vet. Det är ju en trygghet. Så nu har jag och Olle bestämt att när Alvin vaknar ska vi samla ihop alla tuttar och gå ut och lägga i skogen och vänta på att tomten hämtar dem till sina tomte nissar. Hmm vad han funderade på detta mitt lilla hjärta. Men snutten har jag lovat att han får ha kvar.



Han är för söt. Satt och myste i soffan i går så började han fejk gråta.

Mamma- Vad är det gubben?
Olle- Jag saknar min Ebba.
Mamma- Men Ebba får du snart leka med
Olle- Men mamma, Jag älskar Ebba.

Olle och Ebba kan vara världens ovänner. Han har ett sånt stort kontroll behov av henne så det är skrämmande. Och kan man kontrollera Ebba?? Ö neeej så ni kan ju räkna ut själva hur det är haha.

Men som sagt de är som syskon.
Vi pysslade ett kort till Ebba i går. Olles ide !



Best friends=)


Dryg ? Nej, bara inte där!


Var bara lite smått irriterad förut som man kan vara ibland ni vet, så jag tog på mig promenad skorna och skenade iväg. Jag mötte ett par st som hälsade och jag hälsade inte. När jag promenerar så är det bara jag och min musik som finns där inget annat och idag var det Mr Smith hela promenaden. Jo jag menar att jag är inte dryg det är bara det att jag är i min egen bubbla. Så till er (hoppas ni läser min blogg) Hej!

För övrigt i dag så har vi haft en slappar dag massa bus med barnen. Sparkade boll med Olle förut och det var inte oskyldigt kan jag lova=) Det small ordentligt lite här och var, hihi. I know man ska inte sparka boll med barnen inne men det fick/får bära eller brista=)

Köpte på mig 3 nya parfymer förut. Det var verkligen på tiden vill jag lova. F säger att jag har haft kärring parfym det sista.. MMmm kan hålla med. Har alltid "samlat" på parfymer men inte det sista året. Men nu kör vi igen.. 2 nostalgi parfymer och en lite sportigare..



Paris Hilton ( älskade denna)


Hugo boss woman *kärlek*



Sist men inte minst puma!

Så nu så F , släng dig i väggen.

Barnen somnade för 1 timma sen, har nyss käkat och nu ska vi värma oss lite konjak glögg.


Nu kör vi

Äntligen har jag fått tummen ur och hoppat ner under täcket för att börja läsa Mötley crue the dirt. Var och körde ett pump pass förut känns att man inte tränat på 5 dagar. Svetten och adrenalinet pumpade. Härligt! Nej nu måste jag läsa.

Hjärtegull










* KÄRLEK*


Julafton 2010

År firade vi julen hos mamma. Oftast är vi hos mamma känns bara så rätt <3
Vi träffades hos mamma  kl 13 åt super god julmat. Satt och prata och myste medans barnen håll lådan. Olle var så lugn. Låt paketen ligga under granen ända till tomten kom. kl 15 var det dags för kalle anka. En stor traditon hos oss. Tomten vi skulle ha kunde inte förräns kl 6 det tyckte  vi va lite sent, för Alvin var inte pigg. Så vi smörade lite för min kära moster Carina=) Allt gick jättebra. Olle var så facinerad och lille Alvin sov.

Alla blev jätte nöjda. God mat, fina presenter och trevligt sällskap. Vi packade i hop oss och åkte hem redan vid 18:30.


sjukisen Alvin öppnar sin 1:a julklapp



Olle öppnar sitt 1:a paket, det största såklart=)








































The dirt- Mötley crue




Mötley Crüe är världens mest ökända rockband. Whisky och porrstjärnor, bilkrascher, svart läder och höga klackar, överdoser och död är alla ingredienser i Mötley Crües liv - det band vars medlemmar dricker mest, slåss mest, har mest sex och är mest arroganta i världen. De har ägnat en hel karriär åt att leva så extremt som möjligt. Tommy Lee gifte sig med två internationella sexsymboler; Vince Neil dödade en man och förlorade sin dotter i cancer; Nikki Sixx tog en överdos, återuppstod från de döda, och tog ännu en överdos dagen efter; Mick Mars sköt en kvinna och försökte hänga sin egen bror. Och det är bara början...


Fick denna boken av min lillebror i julklapp <3 

Ska börja läsa den imorgon kväll. Spännande! 


Merry X-mas






<3 <3 <3


WTF blev stoppad..

Har hunnit med allt som jag skullit plus lite till. Fick ringa doktorn förut ang Alvin fick för mig att han hade ont i öronen så jag tänkte att det var lika bra att kolla det innan imorgon. Öronen såg bra ut med ögoninflammationen vill inte ge sig. Hoppas det är lite bättre imorgon, det är ju Julafton imorgon liksom om ingen missat det=)
Jo men visst fick en tid hos Balderkliniken 18:00. Körde runt med Alvin i bilen lite innan så han fick sova. Presic när jag stannad bilen utanför Balder. Då har snuten kört upp precis bakom mig. Jag öppnande dörren och klev ot och dem med. Kom snabbt som blixten fram till mig och frågade efter körkort.


Jag : Vad gäller det?
Polisen: Rutinkontroll
Jag: Ok, har bråttom in till doktorn min son har öroninflammation!
Polisen: Ja ok men detta ska gå fort.
Jag: mmm
Polisen: Tur att du stannade för vi tänkte sätta på blåljusen.
Jag: Stannade ju inte för eran skull *flört* haha
Polisen: Hmmmhahaa
Polisen: Vill att du blåser.
Jag: Hmm okej.
Polisen: Du kan gå in till doktorn nu. God jul.
Jag: MMmm desamma..

Allarligt tarligt har de inge bättre för sig .

Var och vaxade ögonbrynen förut..ajaj..Håller mig till den saken. Ingen brasilansk här inte!!

Köpte en julklapp till mig själv.

Buxom lips - id bareescentuals
kar blodcirkulationen i läpparna..mmm pussmun
Tror det kosta 325 kr. Gjorde ett bra kap för det var 10 % ..

Mannen in tha house lägger barnen och jag softar med min björnfetta och ett glasvin..

God jul på er!



" web cam"


Full av energy...

Gick och la mig kl 21 i går. Japp jag var trött som ett as.Har sovit väldigt dåligt ändå för barnen  är som ni vet stört förkylda. Jag känner av dig jag med. Konstigt när det är -15 ute och plus 15 inne. Ganska kallt, 1 av elementen la av i natt, det störtsa såklart. Men det går Alvin ligger i en varm fleccedress med sin söta gula villervalla mössa...haha så go. Olle har världens kaluffs som hår behöver ingen mössa. Borde klippa honom.

Svinkallt inne, snoriga barn, ont i halsen, men ändå är jag full av energy!
Så nu kör vi dagens lista.

* Städ
* Fixa ögonbrynen 10:45
* Köpa sista julklappen
* 14:00 klippa luggen
* 14:45 lämna bumbo hos Jessica
* Handla maten
* Hitta en julklänning
*Griljera skinkan.


Ska försöka hinna träffa morfar i mellan och hade gärna velat träffa Linda med. Ska kika på detta=)

Längtar verkligen tills ikväll. 21:00 Holidays med Jude law och cameron diaz. Fy faan vilken charmknutte han ä i denna film.




Ha en bra dan före doppardagen...


Dan före dan före doppar dagen

Hej och håååå. Brrrrr.. Har varit på bvc på förmiddagen på julbord. Jättemys. Alvin fick stanna hos mormor den lilla sjukisen.  Ska vara hemma hela dagen nu, hur ska detta gå. Börjar redan krypa i benen. Alvin sussar och Olle pysslar han gör ett jättefint kort till sin farfar som varit lite sjuk.

Min bästaste Malin kom hit igår kväll satt och pratade fakta och glöggade..super duper. Saknar henne mycket. Tyvärr inte ofta man ses. Men det känns alltid lika bra=) Fick detta fina ljus som luktar vanilj
...



Imorgon ska sista julklappen inhandlas, luggen ska klippas och maten ska fixas sen är vi redo för Julafton 2010

Ha en burrrrig dag!


Skönt att man är så pigg och utvilad nu för tiden..

Dagens skämt!!
Jag har räknat ut att jag har sovit 3 hela nätter på snart 7 mån. Helt sjukt juh.. Alvin somnade 7 vaknade och åt vid 01.30 och sov till 7. Tänk om han hade hoppat 01.30. Då skulle det inte finnas nåt att klaga på. Men kruxet i natt var att Olle fick kruppanfall vid 03:30. Fick slänga på oss täckena och gå ut på trappen i -20. Bästa medecinen om era barn får kruppanfall plus Betapred tabletter (kortison) .
Alltid lika hemskt när han får det. Stackarn.
Så får man vara trött och sleten? SVAR JA.

Var och hälsade på Olles nya avd som han ska börja på efter jul. Shit vad stor han blir. Mitt gullsegos. Verkade jättebra.
Ska slänga på mig ansiktet och bege mig ner på stan 3 julklappar kvar..



haha gött härjade..Detta var förra julen...<3



Snörvel,snörvel och mera snörvel..

Allvarligt nu..Jag är så trött på snoriga barn vart man än är eller vill åka..Alla har nån form av sjukdom. Vattenkoppor,förkylning, ögoninflamation och den fruktade magsjukan..Stackars barn och stackars föräldrar...
Olle är i allafall på dagis i dag han var hemma förra veckan. Han måste få leka av sig. Alvin är jätteförkyls..baaah hatar det ordet nu! Måste till Säffle en snabbis innan jag hämtar Olle. Sportringen, leksaksaffär och kapphall..Broder Jimmy ska med oxå. Måste snabba mig nu...


Long time

Hoppas alla mår bra så här  5 dagar före doppardagen. Vi fick modemet i fredags så nu så. Men har ett dator problem, den stänger av sig hela tiden. Dags för ny. Den är inte så gammal men..Får ta det efter jul..

Fredagen:

Jag och mina älskade killar fixade med granen. Den blev så fin. Olle fixade det mesta själv. Han valde färgerna och klädde den. Jag fick snygga till den med glittret för det slängde han i som en klump. Lila och silver. Jättefin. Alvin var oxå med såklart. Han skulle fram till denna granen. Ja ja tänkte ja det får bära eller brista. Satte honom precis brevid och där satt han med sina fantastiska fina ögon och tittade samtidigt som han små pillade och gjorde en del grimarser, var nog lite vass tyckte han! Efter det lade vi dit en del av julklapparna. Stör mig såklart på att dem är röda...

Lördagen:

Har sett fram i mot denna. Var riktigt längesedan jag var ute och svirade. Johanna och Linus är hemma denna helgen innan de åker till Bali på tisdag. Så vi hade planerat att gå till xo och för drinka och sedan vidare till HC där Dead by april spelade. Men kruxet var att Alvin vaknade på lördags morgonen med 39,2 i feber. Han satt och sov i mitt knä hela dagen. Vet inte var timmarna tog vägen men denna lördagen bara försvann. Alvin är väldigt glad och nöjd men fick inte ett leende på hela dagen i går. Gjorde ont i våra hjärtan! På efter m blev han sämre. 40,1 kände inte igen honom. Tillslut så somnande han vid 21 men han har ju krånglat hela natten. Jag är så trött. Men nu har äntligen febern gått ner. Men han mår lånmgt ifrån bra! Så det blev inget med inget i går.

Söndagen:

Sitter här nu brevid snuffen som ligger och halv sover . 4 advent och snön yr ner. Kl 11 i dag kommer Johanna och förberder för sitt kalas som hon ska ha här. Kommer en massa fina flickor men det fattas dock 3...Malin, Linda och Jenny <3
Men det blir barn fritt eftersom Alvin inte är så pigg. Frazze ska ta med sig Olle . Sällan vi kan sitta och prata och hade trevligt när barnen är med för då kretsar allt runt dem=)

Lite pics:









<3

Hoppas verkligen jag får en ny kameraa av tomten. .

Ha en mysig 4 advent


I dag hoppas jag vårat nya modem kommer

Vart tar dagarna vägen? 1 vecka kvar till jul. Jag var nöjdast med att vi var klara med alla klapparna eller hur? Har väl hälften kvar. Måste få tag på en emma ljunga åk påse till Alvin den nya med ull i. Får väl bli en sväng till Karlstad igen:) det hinns med. NO STRESS!!! Alldeles för många stressar inför jul. Julen ska vara lugn och fin och njutas av inte hysterisk. Denna helgen kommerJohanna hjärtat hem. Nästa vecka åker hon och Linus till Bali . Göttarns!! På lördag blir det ut en sväng på dead nu april. Är inget stort faan av hc men detta kan nog bli bra!! På söndag fm blir det massa kakkel på mörtebol då kommer många fina flickor hit . Blir lite kalas fika för Johanna .. I kväll blir det att klä granen med Olle och Alvin pappan i huset ska på 30 års fest. Ska fylla på kaffe koppen nu och smida mera planer inför the big weekend :)

Morning morning

Är inne på andra kaffe koppen, Alvin dreglar och Olle kollar på snövit. Ska snart görs oss i ordning. Får ner till öppna förskolan. Köpte en garderob i går. Den jag har håller på att ramla isär.Tänkte nån skulle skruva i hop dem men icke. Tusen små skruv..Why??? Färdig monterad nästa ...
Har så många järn i elden nu så huvudet är snurrigare än vanligt...KUL!!!

Ska gå på boxen ikväll by the way med Kathrine..Det var längesedan. Men jag är laddad!!!
Just de mormor kommer i dag med på fika och julklapps prat=)

Jalla jalla...



Mina älskade orkideer...<3

bilder











Ni får inte missa svenska hjältar

Ikväll kl 20:00 på tv 4. Tänk om alla vore som dem. Jag undrar hur man blir i en situation där man måste göra en räddning. Läskigt. Tänk om man bara fryser till is och står där som en idIOT! Svårt att veta. Hoppas bara man slipper . Ikväll är det riktigt känsloladdat! Är proppmätt. Potatis och kött gryta. Alvin sover och Olle vilar. Borde oxå vila har varit vakna sen 5 i morse. Olle är lite halv krasslig. Men bättre i dag än han var i går. Ska snart packa oss i väg till staden måste till apoteket. Bra att ha hemma medecinerna är slut! Vill träna pump ikväll men får aldrig något svar av mamma ifall hon kan sitta barnvakt. Så det verkar inte bli nån träning. När man är själv under veckorna och vill ha barnvakt är allt ett jävla pussel. Får jag inte träna så e jag inte glad. Minst 3 ggr i veckan. Bara själva grejen att komma hemmifrån. Få tänka på sig själv. 1 timme det räcker det=) Viktigt!!

Ska ta mig en kopp kaffe sen drar vi...


Krasch boom bang

Love you Jay! Men VARFÖR valde du Higer när du kunde ta metallicas!! skitsam!! Bara så ni vet så åkte våran dator i golvet i går . Datorn klarade sig tyvärr men modemet paj. så har nu inget internet. Kommer blogga från iphonen och desvärre kan jag inte lägga ut bilder!! Har haft en super mysig dag med min Jossie possie och alla våra barn:) Bakat lyssekatter,morotskaka och pepparkaks hus. Haha snacka om att det blev de fulaste pepparkakshusen ni kan tänka er. I allafall Jossan hahahaha Puss söta du:) barnen levde livet kan man ju säga . Sitter nu och snaskar på taco chips och crème fräch och ett glad vitt of course. Snart sex and the city ...21:30 på 4:an. Ha en bra lördag kväll!!!

Världens finast kofta

Hemma från Karlstad. Hittade massa bra.
Julklappar till Olle och Alvin.
Ett par super snygga jeans till mig från veromoda tidig julklapp från mamma.
En tidig julklapp ifrån älsklingen till moi..
Denna underbara kofta ifrån Rut köpt på jc.



Köpte även ur söta dukar till köket som jag ska slänga på så fort julen är slut. Det kan jag lova var kärlek vid första ögonkastet.
En lyckad tripp.
Ska slänga mig in i duschen hoppa i pyjamasen, slänga barnen i säng, invänta darlingen sen blir det IDOL....Fan vad bra...

Detta vinet rekommenderas...( 1 eller 2 M???) Vem bryr sig!




Haaadeee


Varför ska kaffet vara så varmt???

Sitter i bilen på väg till Karlstad och är sjukt kaffe sugen. Hann inte dricka mitt älskade morgon kaffe. Så jag köpte en take away på Preem. Jag VET att det är rö hett. Men ändå envisas man så nu sitter jag här och känner aromen. Har jag tur så kanske jag kan få mig en slurk innan vi är framme. Saknar min Olle redan. Alvin snarkar som en griiis!! Jävlar vad bra idol kommer vara i kväll!!!!!! Ha en bra fredag!!!

Lyx kväll...

Sitter och trycker i mig makrill. Så gott. Har datorn i knät sofis mode och vecko revyn brevid mig. Barnen sover och mannen grejar med nåt. Var på avslutningen i kyrkan med mina tomte nissar förut. Alltid lika nice. Fikan efteråt är det bästa=)



Kärlek

Sen bar det vidare till Säffle med mamma och Alvin. Olle och pappi åkte till pulkabacken. Olle störtade in i ett träd i väldigt snabb fart med huvudet före. Tack gode gud för hockey hjälm med sånt skydd vad det nu heter. Men det gick bra!

När man åker för att handla får man alltid med sig detta..



Syns inte att jag har barn, nejdå!!


Detta kan oxå slinka med i bland. Tog första bästa tack hej. Lukta inte ens på den.Men den var okej.



Imorgon hoppas jag på träning. Gick på shapen i onsdags den var väl så där. Den var bättre för. Pump är det bästa!!

Imorgon blir det Karlstad. Julklappar till the kids. Olle får vara hos farmor och Alvin får följa med. Calle och Jessie kanske skulle med vore nice!

Ska värma mig en kopp the nu och bläddra igenom tidningarna..
Väntar även på min massage som killen SKA göra på mig i dag.....

Lather


Ultraljud

Har varit i Säffle på ultraljud av buken. Jag har noll trust in docktors. Lägg dig ner, var har du ont? Så förklarar man och de lyssnar inte plus att de avbryter. 3 min senare. Ja då var det klart hittade inget skickar till din läkare. Gick och smällde igen dörren. Där låg ja. Ja menar buken är ett stort område. Men men. Sjukvården är ju så pålitlig nu så. Var nära att trä ultraljuds datorn överhuvudet åå henne. Talar du svenska. Nej inte ens det.. Vad trött jag blir!!! Ska hem till gullisarna. Sen avslutning i kyrkan . Ska följa med mamma till Säffle sen. Säffle 2 ggr på 1 dag. Får se om jag hittat nåt nice. Bye then !!!

Konstig känsla

Vad jobbigt det är när man sätter sig för att skriva så vet man inte vad man ska skriva. Har i allfall satt ner rava i soffan. Har varit på öpnna förskolan hela förmiddagen. Trevligt! Så nu ska det städas lite och bädda rent i sängarna. Ikväll blir det träning ska shapa lite=) Lägger ner detta nu har absolut ingen motivation. Hjäran ja vart är  min hjärna. ????
Ska krypa ner på filten där Olle och Alvin sitter och leker..

Loppis trenden

 Sålde för runt 800 på loppisen. Inte en stor summa men de jag sålde kostade mest 10- 15 kr. Så jag hade en del köpare. Så kul  och socialt. Hade ju hoppas på mera folk men folk är nog ganska snåla nu innan jul eller fattiga hhahaa. Nästa gång är det min tur att gå på loppis. Nya trenden. hanlda billigt och begagnat. Måste gillas.
Synd att vissa bara inte fattar vad bra det är. Jag var väldigt imot att handla på second hand och loppisar för ett tagsen. Tyckte det var för de som inte hade så mycket pengar plus att jag tyckte det var lortigt. Köper ju absolut inte underkläder, och strumpor. Mest intresserad av inredning och leksaker till barnen. Köpte en julklapp till Olle i går precis en sån  jag letat efter. Kostar ca 700 i affären köpte denna för 80 kr. Då kan man inte bli annat än nöjd. Ett piratskepp. Måste bara hitta en haj för den fattades. Fick även med mig en snygg skin jacka för 60 kr som inhandlades av Wero=)

Så ni ser det är inte dumt alls!

Skulle ha åkt ner på stan nu innan jag ska hämta Olle men Alvin somnade så sött i sängen så jag vill inte väcka honom. Ska fixa med julkort på olle och alvin..men först ska jag göra av soporna nånstans, hos granen kanske=)
Hatar när det är fullt i soptunnan.

Lather





Nikon??

Alvin har hållt lådan i natt, han har sån jobbig hosta och det gör ju att man ligger på hel spänn. Inte alls laddad för loppis vill bara slänga nåt gammalt över mig.
Sitter och kollar runt lite efter kamera hittade denna

Nikon coolpix s8000


Världens tunnaste* kamera med 10x zoom och vidvinkel. NIKKOR:s objektiv med ED-glas (extra låg ljusspridning) garanterar ett skarpt resultat för både stillbilder och högupplösta filmklipp, medan en zoomkapacitet på 10x ger överlägsen frihet när du ska komponera dina motiv. Det klarar allt från imponerande vidvinkelbilder till telefotobilder från långa avstånd och fantastiskt detaljerade närbilder i makroläget. Det avancerade blixtkontrollsystemet ger mer naturtrogna bilder när du fotograferar i svag belysning, samtidigt som den otroligt tydliga och 7,5 cm (3 tum) stora, högupplösta LCD-monitorn förbättrar både fotografering och visning. COOLPIX S8000 ger dig med sitt tunna kamerahus och exceptionella bärbarhet möjligheten att bli kreativ på ett snyggt sätt när du ska fånga världen i bilder.

Denna kamera finns i svart, brunt och champagne silver.

     

    NIKKOR vidvinkel 10x zoom med ED glas

    Världens tunnaste*

    Snabb respons

    HD movie med stereoljud

    Nån som vet nåt om denna?????


Loppis

Jajemänsan imorgon blir det loppis för hela slanten. Tackade nej från början men sen är det en viss som har fått med mig ändå. Imorgon blir det nästan gratis att handla av mig så passa på ni loppis sugna.
Dagen i dag har bestått av träning. Efter träningen var det meningen att jag skulle följa med Jossan till karlberg men blev tvär trött och mådde allmänt konstigt så det blev en pyssel och skrot dag hemma med de bästa. Mamma kom hit en sväng hade med sig denna söta handgjorda dock ängel..



Här har vi en annan handgjord docka haha...



Tog oss en kvälls promenad förut. - 10 men ändå intte kallt. Härligt!
Nu ska lillkärringa krypa upp i soffan..

Trevlig kväll


......

Det snöööar igen.. Härligt.. Ska bege mig till pulkabacken nu. Hoppas att Alvin vill sova i vagnen under tiden Olle och jag åker... Provade Marielles recept på räksoppa msomimat.blogg.se hittade receptet där. Skippade vitlöken, tog lätt creme frech i stället och mindre räkost och hällde i färska räkor. Blev jätte god. Ikväll blir det såklart IDOL,TACOS OCH ECOLOGICA! MUMS!

Pulka och glögg

Jag och Jossan tog med oss barnen och åkte till pulka backen. Alvin fick vara hemma med pappa. -13 var det, mörkt som attans vi var dem enda som var där. Finns inga dåliga väder. Backa in bilen så nära som möjligt och spelade waka waka för fulla muggar. Olle älskar den låten. Den ungen är inte klok. Han skulle åka ända längst upp och helst själv. Men nej liksom. Han fick åka från halva själv volta rulla runt snö i hela ansikte och bara skratta. Ebba var inte nöjd hon ville åka bilen. Sötnosen. Åkte hem till mörtebol efter det och värmde oss med glögg. Nu kollar jag på fusk Byggfällan. Vilka vidriga människor det finns. Inget nytt kanske. Ska ta mig nåt att snaska på nu . Imorgon kommer bror och Alexandra hit. Nice!! God kväll!!

Såld

Baby Björn och bumbo stolen såld.

Rensas

Ska sälja av lite barn saker. Antar att de flesta som läser min blogg har barn..Men detta är mer till bebisar.
Lägger ut bilder i fall nån är intresserad. Mycket välskött. Kartongerna till de respektive sakerna är kvar.

Baby björn ACTIVE ...

Stabiliserar ländryggen. Lätt att ta av och på. Har barnet nära sig. Kan fixa med annat medans barnet hänger på bröstet. Fantastiskt bra.

 Baksida

 Framsida

Bumbo stolr
Kan användas från det att barnen kan hålla huvudet bra. Bra stöd för ryggen. Tar ingen plats. Kan ta med överallt. Passar bra på köksbordet medans man äter middag. Sitta och titta medans man duschar. You name it. Världens bästa stol.



Sido kudde

Eftersom barnen inte får ligga på magen och sova längre så är det väldigt vanligt att de små får platta bakhuvuden, för att unvika detta finns denna kudde som är ganska ny på marknaden. Lägger dem i den och de kan inte ramla på magen eller på ryggen. Bra att ha i vagn, soffa,säng, på golvet. Behöer absolut inte användas varje dag/natt men bra att variera sidläge. Rekommenderas.



Nån som är sugen kanske. Självklart bra pris!

Nu blir det kyckling. Ieftermiddag blir det pulka. Inte lika kallt idag!

Det är ju bara för härligt

med - 19, man slipper ju frysa, åka pulka med barnen, powerwalka, slipper sitta med mössa och uggs inomhis. Skämt och sido man kan ju inte göra nånting speciellt inte med barnen. Var ute 20 min och åkte pulka med dem i förrgår, Alvin är fortfarande julegris röd om kinderna. Snyggve!
Så här kallt ska det inte vara nu. A ja nog med prat om detta väder. Det är fint! Gilla läget!
Tim med träning denna vecka 0 t. Ont i halsen och då ska man inte träna säger min vän för då är man idiot. *Skratt*
Satt i godan ro och åt frukost imorse, bad Olle titta ut på våra pippisar, Farmor har hängt 1 advents påse i trädet. Ska hänga 1 sån där varje morgon fram till jul. Olle bara wooooow. Snäll tomten är mamma. Hii hiii söt Olle.  Idag var det en liten rally bil i påsen, får se vad det är imorgon.

Var på öppna förskolan imorse. Mysigt ställe. Olle pysslade och degade som aldrig förr, Alvin satt och myste med de andra bebisarna på golvet. Mamma gjorde ? Drack kaffe...

Efter det åkte vi hem och gjorde ärtsoppa. Hann inte ens smäla maten innan det var dags att packa barnen och åka hem till morfar och göra mat och städa. Han har lite svårt för att klara sig själv. En annan har ju yrket i sig så där kommer jag inte undan=) Vill jag inte heller. Tråkigt att se när ens nära börjar bli gamla och tackla av.

Efter morfar far det vidare till mammy på kaffe sen åkte vi och handlade. Hem och gjorde pizza. Barnen sussar söt och här sitter jag. Ska krypa ner nu..Bland alla mina 1000 00000 ljus. Vartm ska det bli.

Sov sött!



Frazze och Olle hämtade mig och Alvin på bb. Kolla Olles hår, långt och krulligt >3


RSS 2.0