Långfredagen

Långfredagen bestog av god mat hos svärmor, Fika med fina vänner på altanen, senare grillning och rose på kvällen.
Idag blir det påskparaden för hela slanten. Hem till mor på lunch, hem och göra ordning inför kvällen, lämna bort barnen. Olle ska till mormor och Alvin ska till farmor. Känns lite faktiskt. De sover väldigt sällan borta. Men känns som det behövs=) Sen hem och put some make up on och inta soffläge med ett glas rose ich invänta alla goingar ni kan tänka er.. Jossan,Malin,Johanna,Linus,Wero,Linda,Linda B, Marielle,Alexandra, Cissi..Fest hos mig- Blir galet!! (som alltid)

Glad påsk på er alla mina läsare=)





















Skärtorsdag och altan häng..

Äntligen är räcket nästan färdigt. Ska målas 1 gång till men väntar tills efter påsk. Å vädret är ju bara för underbart. Håret är väl mindre underbart...Nu kan man säga att det är mera jämnt med slingor, det mörka är mer eller mindre borta men det är ju lite blont,koppar,aprikos,brunt en härlig blandning men det gör sig ganska bra ändå. Nu kör vi silver shampo och en massa sol i 2 veckor. Sen är det ett nytt besök om 2 weeks=)

Var i Säffle en sväng och shoppade loss lite med min underbaring Malinsson <3 Var längesedan ..

På kvällen fick vi besök av Jonnah,Älg och lille lille Lion. Söt unge där. Imorgon blir det en massa förberedleser inför påskafton. Påsklunch hos svärmor och på em kommer ett helt gäng med goooingar. På kvällen blir det grillning med Malinsson och lite fanta med rose. Försmak inför komma skall..=)

Lite bilder nu då.. Titta inte på vårat omålade och halvfärdiga hus och gård utan den fina altanen=)

















Alvin var väldigt intresserad av lille Lion..



Dålig uppdatering, jag vet=)

Men vem kan blogga seriöst i detta fantastiska väder. Har fullt upp ute. Är ute från morgon till kväll. Gått omkring i short och linne på gården. Känns så där konstigt att ta fram påskägg att måla . Över och förbi liksom, hatar påsken. Men vad gör man inte för barnen.
I går hade jag underbaringen Alfons här på altan häng med sin rar mor Anna. Jättego kille.
Efter ett tag kom mamma som hjälpte mig och visade hur man putsar fönster. Man lär sig nåt nytt varje dag. Så nu är jag grym på det. .

Ska slänga i mig lite frukost innan jag ska till frissan och förstöra håret lite mera wiihoooowiiii...
Ska börja med detox kuren i dag med. Slutade med pencillinen i går så nu är det rening på högnivå.

Pics:

 



Fina kycklingen..













Ikväll ska ni få lite smyg titt på våran helt galet underbara altan...Som är halv färdig men det bjuder jag på=)

Önska mig lycka till hos frissan..

Föresten på lördag blir det påsk fest mer än då 2 mån sen jag var ute sist.
Ska dricka vin och bete mig med ALLA mina älsklingar ( Nästan)

<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<<3<3<3<3<3<3<3<3<3




På väg till vårmarknaden. Ett måste!! Kul ...

img_1029 (MMS)

På väg till vårmarknaden. Ett måste!! Kul och titta på folk:) Olle ska åka karuseller och få ballong ,självklart!!


Lekstund med massa goingar























Härlig dag ...Barnen sussar sen längesedan.
Vi kollar talang och äter pizza..Gött de.


Jem is my name. No one is the same




Denna filmen går hett på tv:n nu. Olle - Mamma jag vill inte se på denna. Men jo det gjorde mamma när hon var liten.

Min favvo film

Ska åka ner till apoteket och hämta nya kuren.


Maskros te- Provas nu



Clippers maskroste är tydligen riktigt nyttigt. Maskros är naturligt rik på c-vitamin , b-vitamin,järn och alkaliska ämnen såsom kalk och magnesium. Maskros är bra för njurar och lever.
Smakar maskors=)



Clipper ekologiskt maskroste 48 kr på hälsokosten. 20 påsar

Åkte på min andra pencelinkur ery max. Ser inget slut på detta. SUCK

Hämtade ut mina nya älsklingar förut. Yes conversen kom i dag. Passade som gjutet. Säger som Elsa på Q8 tACK hmmmmMMMmm

Imorgon blir det massa lek och bus med alla goingar, nästan hela mammagruppen.

Dags att kolla vädret. BEROENDE


Var är solen.?

Godmorgon. Jag var helt säker på att det skulle vara tipp topp väder (som Olle säger) idag. Men fy vad burrigt det är. Idag blir det mest fix och trix här hemma , tyvärr känner att jag behöver komma härifrån men inte riktigt bra ännu. ..Segt segt segt.
Hoppas mina nya converse kommer i dag, ville ha vita men fanns inte så jag tog beige...
Lather lather

Lyxigt värre...  Alvin sover . Olle och F ...

img_1022 (MMS)

Lyxigt värre...  Alvin sover . Olle och F är på cirkus och jag bara  mååår:)


Vi lever allt=)

Men knappt. Vilken långdragen förkylning/bakterie som inte vill lämna mig och Alvin. Har ätit penecillin i 4 dagar så nu är vi smitt fria. Kanske ska prova på att träffa nån snart. Försökte mig på en promenad nyss. Helt slut kunde knappt andas. Får nog lyssna på min kropp och ta det lungt tills alla baskiluskisar är döda! F fick ta ledigt denna veckan å hjälpa till här hemma. Så jobbigt har det varit. Man mår ju skit utav att bara äta pencillin. Han är aldrig ledig, så det var jätte gulligt av honom. Kanske vi hinner göra färdigt flåd altanen snart. Kommer bli underbart att sitta där hela sommaren med ett glas rött..
Barnen i bassängen=) Hoppas hoppas hoppas på bra väder.

Är det säkert att ingen är intresserad av conversen. Orkar inte lägga ut på tradera / blocket..Kanske kör en BLOPPPIS här ikväll i fall nån är intresserad. ??

Ska faktiskt försöka sminka mig lite idag, de ni. Bättringsvägen kanske..


Godmorgon. Kl e 10:00 å det e 13 g ute. Lo...

img_1013 (MMS)

Godmorgon. Kl e 10:00 å det e 13 g ute. Lovely. Idag ska jag må bättre. Sitter i bilen ska på tripp. Bara jag och Olle ... Mys


Positiva tankar mitt i allt elände ..Var p...

img_1011 (MMS)

Positiva tankar mitt i allt elände ..Var på vct igen med Alvin han hade ingen öroninflammation utan halsfluss.. Läkarna gör bra jobb nu för tiden, vilket skämt. Kollade mina öron och tog halsprov. Yes box streptokocker var det här ja. Kåvepenin i 10 fucking dagar. Man ska ju inte träna när man går på pencilin, här kommer jag vårruset, tack för den. Mcd får dra mig i rullstol. Kommer vara i sämsta formen ever. Bara att acceptera . AMEN Alvin stackarn är inne på första dagen med pencillin hoppas på en smula bättring i morgon. Vill ha tillbaka min glada spillevink. Medans Alvin sov ute i vagnen förut satt jag och Olle å fikade. Idag var det riktigt vår väder. Första myggbettet check .. Till kvällen bestämde Olle att han ville grillakorv och de gjorde vi. Jag titta de på och sörplade yougurt lenast för halsen. Nä nu ska jag dra nåt gammalt över mig, typ Frazze :)


vitamin bomb ja tack!

Alvin sover äntligen. Började med pencellinet i morse..All in på det! Olle sitter här och skrattar åt moi som beter mig som en bebis..Orkar inte vara sjuk längre. Öronen spränger, svullen i hals och hela huvudet.. Blää. Sitter och tvingar i mig en kopp med färsk ingefära, 1 klyfta vitlök, citron och honung..Smakar skit.



Jag vill trääna, ut och springa, You name it..Vad som helst...

Tips på vitamin bomb???




































































Här är den Katja .. Den dämpar och hämmar ...

img_1007 (MMS)

Här är den Katja .. Den dämpar och hämmar bakteri tillväxten .. Försöker med allt bara jag slipper pencilin till mitt lilla pyre


Loppis av converse  St 37

img_1006 (MMS)

Loppis av converse  St 37


Fuck off

Nu får det vara nog med förkylningar och skit. Ska inte klaga absolut inte Alvin och Olle har inte varit sjuka mycket i år. Kraftig förkylning 3 ggr. Olle endast 2 gånger. Men nu när man trodde att det var slut på alla virus förkylningar så åker både jag och Alvin på en som inte vill ge sig. Jag är aldrig sjuk. Alvin har haft feber sen i söndags natt mellan 38,8- 39.7 Jätte dålig. Det tar på krafterna vill jag lova. Plus att jag haft feber och Olle . Bläää. Var på vct med Alvin och kollade öronen. Lite rodnad och irriterat. Läkaren skrev ut pencillin. Men han vill helst att vi inte skulle börja förens det verkligen behövdes för det är ju inte säkert att det slår ut ordentligt. Håller med till fullo. Är verkligen emot pencillien. Kan man så ska man bråka med bakterierna så mycket det går så man bygger upp immunförsvaret om det inte är och blir något allvarligt of course. Fick i allafall droppar till öronen som lindrar smärtan och trycket så vi avvaktar tills imorgon. Hoppas till gud att det är bättring i morgon..
Är så tränings sugen. Ska ju vara med på vårruset så jag måste nog komma igång annars kommer jag knappt orka gå runt=)

Tog med mig barnen och åkte hem till mamma en sväng förut som nyss var hem kommen från Puerto Rico. Snäll och go som hon är så fick jag mig 2 par underbara Björn borg trosor och en underbar hudlotion..Barnen fick sig. T-shirts, leksak, och badhandduk..

Dags att krama kudden nu.. Å snälla håll alla tummar och tår ni kan=)=




Snoooss



Nya conversen .. 1 st för små, men vi töje...

img_1005 (MMS)

Nya conversen .. 1 st för små, men vi töjer och töjer . Ska ner till vct med Àlvin nu. Tror på öroninflammation igen... Vi får se vi får se.. Vilket fall som helst så är det väldigt synd om honom.. <3


Ögongodis





2 Dunder förkylda  godisbitar. Olle vaknade inatt med 39 i feber. Alvin fick tillbaka sin imorse.
Underbart!

<3<3<3


Plantera lite JA tack.. Vips så kom regnet...

img_1003 (MMS)

Plantera lite JA tack.. Vips så kom regnet. Avvaktar tills imorgon så får vi se. Beställde ny tid hos frissan nästa torsdag 9:30... Jossan gör middag i dag. Gott att slippa. Lax i ugn och ris mums.


Fort sjukiiisar...



Haha syns att man sover dåligt värsta påsarna...Mmmm =)
Nu ska vi röja ur mammi verras garderob...Hjälp...

Bort med vinterkläder

Och fram med vår jackor..olala härligt. Har rensat som bara den. Alvin har suttit på armen hela dagen nästan så det känns i ryggen. Enda gången han var nöjd var när vi hämtade Olle på dagis, när vi satte oss i sandlådan och när han fick mumsa på en hel apelsin..Så söt gud vad han smaskade. Hoppas verkligen på en lugn natt  eftersom jag mår som jag mår , känns lite bättre i halsen.

Imorgon efter jag lämnat Olle på dagis så är projektet att röja bland Olle& Alvins kläder. Tänkte göra klädpaket storleksvis. Så är nån intressearad så har jag mycket fint från st 56- 74.

Dags att hänga upp en tvätt och sen Big brother...Gött de att Vanessa åkte...


Hej då min älskade vän

....

The black pearl ..Nästan 3 år tillsammans <3 ( Snyft snyft)
Tur du har flyttat till grannen=)

......Sjukisar...

Lediga veckan började inte bra..Uuuu mår skit. Feber,halsen öronen..Lilleman vaknade inatt med 40 grader. Olle var pigg i allafall så han fick åka till dagis, inte så kul för honom att sitta här med oss=)
Jag var riktigt laddad för en ny tränings vecka med realesen på nya bodycombaten. Blandade ihop nåt förut riktig kurerar kur. Jordgubbar, Blåbär, Ingefära, Granatäpple, banan och apelsin. Körde dettta i mixern..Thats it.. Köra den kuren 3ggr och en massa vitlök och ingefära i maten..

Måste bara orka iväg och handla annars är det nada som gäller. (hur ska det gå) Hämta Olle fisen om en 1 oxå..Då vill mamma ha massa pussar och kramar <3<3<3




Perfekt söndag..soo far

Alvin har sovit till kvart i 7 3 dagar i rad. Jag är i chock. 06:45 precis på pricken. Underbart att slippa å gå upp vid 3-4 och mata och sen upp 07:00 igen. Mycket nöjd.
Lördagen började bra med ett body pump pass sen vidare till Karstad för shopping. Alvin och Olle fick nya skor, leksaker, nytt tvspel och Olle fick en ny spiderman dräkt=) Har spelat spel hela morgonen skit mysigt juh springer omkring i pyjamas allihop. F är på Olles rum och lägger in golvet..wiii!
Mammi Verra fick sig en ny
* Vår jacka
* Leggins
* kjol
* Topp
* Trosor
* Jeans
*Kofta

Allt ifrån hm. Enda klädaffären jag var inne i. Olle var helt underbar i affären men Alvin vägrade sitta i kärran och skulle inte bäras. Han skulle minsan krypa runt bland allt folk och under kläd ställningarna..
Var hemma i perfekt tid. Hann städa undan lite innan Sabina och Carl kom på grillning. Första grillningen . Alltid så gott med grillat. Runt 23:30 tackade jag för mig blev tvär trött. Så då fick de ta taxin hem. En mycket trevlig kväll..

Hoppas på att det slutar regna så man kan ta en promenad till lekparken i em.

Lite bild från Malin i fredags.









Hahah nice bild..=)

SPIDERMAN




Dagarna går för fort..

Hinner inte hälften av det jag ska gör. Det går i ett ändå. I dag åkte vi hem till Malin vid 11. Spenderade några Tim där. Blev bjuden på god mat. Tog oss en promenad .Stannade till på västermalm skolan. Hann inte leka så mycket innan det kommer ut en lärare och frågar om vi har fått tillåtele att vara där eftersom det är privat ägt och inte kommunen. Vi bara öööööö Nej . Så sjukt löjlig situation. Kändes som jag var 14 och nån fråga om jag hade tillåtelse att dricka punköl.. Ja det var bara att spatsera iväg. Åkte hem en stund efter det. Skrev en lista på vad som skulle handlas in med kidsen ibilen igen . Olle fick sitt första påskägg som fredags mys. F kom hem vid halv 6 och jag fick åka och träna wiiiihoo . Body combat. Jag och två tjejer till. Snacka om girl power. Har fortf svett attacker. Nu ligger jag här i soffan som en säck potatis. Alla gullisarna sover. Hoppas på lite shopping i Karlstad imorgon och kanske leklandet. Ska känna på det lite ;) godnatt på er:)

RSS 2.0