Deppar dag-jo tack!!

Blää hatar detta med inskolning speciellt när jag börjar jobba till veckan och Alvin är absolut inte van dagis än. Men i dag gick det faktiskt bättre. Hoppas hoppas att det funkar bra imorgon och på fredag med för då är det sista dagen.

Har inte tränat sen i fredags heller och det har jag världens ångest för . Men måste vila axeln. Väntar tills på fredag, ska mjuka upp med lite massage imorgon behövligt. Mamma tog barnen en stund förut så jag fick städa och greja lite hemma ilugn och ro...Free my mind om man säger så! För uuu vad det har gnällits,snorats inget har varit bra och det tar en väldig massa energy från mammi de. Nee så denna kvällen avlsutas med Black Swan, en påse lant chips, choklad . Perffa blev det!

Sweet dreams

Godmorgon burr..

Höst höst höst känns överallt, mår som bäst på hösten..På med mys kläderna tända massa ljus, köpa nya höst kläder. Nåt speciellt med höstkläder, konstigt!

Idag är det en ny inskolningsdag hoppas det går bättre idag han verkar lite piggare men vi får se. Dricka kaffe, in i duschen med  2 barn, frukost sen tjöt, tjöt tjöt och sen i väg till kindergarden! Ni som e lite frysna här får ni en sommar bild..



Alvin och momo på sandön

Tilde & Olle



Småttisar




Jag dör har ni sett vad gossit! Tänkte bar...

img_9284 (MMS)

Jag dör har ni sett vad gossit! Tänkte bara säga att 1 sep är inte imorgon som jag skrev haha. Mongolido och godnatt


Imorgon är det 1 sep

Börjar mjukstarta lite idag. Håller på att jobba med en ny blogg design men får inte riktigt i hop det. Men snart så. Nu på lördag den 3 sep börjar allvaret igen. No more housewife. Lite sorgligt är det faktiskt men det ska bli skönt oxå lite blandade känslor. Just nu just idag kämpar jag för inskolningen med Alvin som går så där bra. Håller alla tummar och tår på att han är piggare imorgon. Bara 3 dagar kvar av inskolningen. Han är en sån mamma gris så ni förstår inte. Detta kommer bli så jobbigt. Olle är ju såppas stor nu så han tycker det är roligt att gå till dagis. Men lille Alvin som inte förstår varför mamma lämnar honom hos de där främande människorna. Aj vad ont det gör! Pepp pepp!! Tänkte lägga upp lite bilder var ju evigheter sen sist. På återseende.=)

Alvin blev ju 1 år 28 maj.













Som sagt en mjukstart kan ju inte skämma bort er med massa bilder så här första dagen..

RSS 2.0