Första våden uppe


Bestämde och beställde oss för tapeten igår och idag är den uppe..Känns bra.

Första våden



Vacker




Protein smootie , Kaffe och Kärleksmums har nyss smält ner i magen.

Nu e jag laddad för kvällen träning.


Små fix hit och dit

Man blir aldrig riktigt klar med adventsfixet små grejar lite här och där men nu är det faktiskt bara snön som saknas för att jul stämningen ska komma smygande=).

Idag får jag mina nya iphone 4 s , den gamla har gjort sitt kanske inte men jag har haft den länge.




Nu står jag här och laddar för en sats med kärleksmums. Aptiten har verkligen hittat sig tillbaka.



Gjorde färdigt pepparkakshuset igår kväll eller ja Olle gjorde det. Han är såååå seriös när hanska göra något precis som sin far. Jag är verkligen heybaberiba ja. Men det blev mycket bättre än det jag gjorde förra året. =)

Funderar på att åka till träningen ikväll det var ett tag sen så det e dags nu.
Shape plus cx it is.

Ha en bra onsdag hör och häpna i SOLEN




Godmorgon


Nu är jag lång ledig, lite behövligt faktiskt har sem till helgen så jag börjar jobbet 8 dec igen. Nice. Stora pluset är att F är hemma denna vecka sjukriven, kunde ju varit under andra omständigheter men han e hemma iallafall=)

Barnen har en extra tur på dagis idag. Så vi tänkte passa på att kika på tapeter till hallen. I lugn och ro.

Så får vi se vad vi hittar.





Lite besviken

På filmen i går den där hemska bilden förföljer mig när hon låg där med sin mage och hur undernärd som helst. När jag set de andra filmerna så har jag bara villat se dem om och om igen som jag även gjort men nja jo klart jag kommer se den igen. Men måste verkligen köpa boken kan inte vänta tills part 2 kommer:) Men man kan ju säga att jag ägnade inte en tanke åt något annat än filmen och bara det var magiskt. Nu ska kg snart bege mig ut i blåsten för att bege mig in i jobb dimman . Går av på fredag kl 16 efter möte. Sen blir det lång ledigt och en helg i STHLM med FINA och SAKNADE flickor. <3 Ha en bra fredag!


Underbara känsla att F kom hem i dag. Så j...

img_3899 (MMS)

Underbara känsla att F kom hem i dag. Så jag kan gotta mig på bio med mitt hjärta Edward. Äntligen dags för Breaking dawn part 1.  Lite nervös faktiskt vad som hända i filmen ska.. Pirriga känslor blandade med lite illamående som vägrar gå över, måste ha blivit psykiskt!


Ååååå vad gött. Första middagen sen i månd...

img_6833 (MMS)

Ååååå vad gött. Första middagen sen i måndags.


Fick va bra nu va

När man tror att allt är på väg att bli bra igen då kommer det en kast spya i sovrummet. Olles tur. Stackarn han låg med ansiktetet i spyorna. Tog upp honom och in i duschen . Bärde honom till soffan och lindade in honom i filten. Mamma kommer snart sk bara ta hand om spyorna i sängen. Olle - har jag spytt? Sötnosen. Nu ligger han här med spyhinken brevid sig och jag sitter på helspänd med min blossa glögg ;) Hatar spontana spyor som kommer flygande. Trevligt inlägg.


Blossa glögg blir det i kväll om magen til...

img_5496 (MMS)

Blossa glögg blir det i kväll om magen tillåter.


Tacka fan för världens snällaste barn.

Idag är det en mamma ligga isängen hela dagen . Har varit uppe och gett barnen frukost och lunch and thats it. Alvin har varit jätte förkyld denna helg med kräkningar och diarré trodde att det hade med förkylningen att göra men det var magsjuka med och det har ju såklart jag fått som skrytit att jag aldrig får det. Helt utmattad. Äcklig känsla. Barnen har varit fantastiska. Olle har tagit hand om Alvin torkat näsan och så:) tack gode Gud för det.
Farmor är och handlar lite åt oss skulle även se om hon hitta bilar 2 :) kvällen räddad. Hoppas bara jag kan få i mig nåt ätbart. Åt senast igår vid 17. Jobbigt när man e hungrig men det bara går inte. Urk!!


Svettas ihjäl i mina rosa plyschissar. 10 ...

img_0858 (MMS)

Svettas ihjäl i mina rosa plyschissar. 10 g ute och det är 19 nov. Whats happening


Godmorgon lördag

Mys morgon med världens trotsigaste 17 månaders. Han matvägrar, lägger sig ner och skriker för allt och säger neee till allt. Haha maktlös. Men han är allt bra smölig . Var hos doktorn i går igen med näsan men han vill vänta tills på måndag för han var fort för svullen. Olles besök på Uddevalla gick jättebra. Enda var att han kanske hade ett litet brytningsfel men vi ska tillbaka och kolla det. Gott de. Var i säffle på kapphall igår med Jossan och lilleman hittade en riktigt läcker tröja. 399-: men bet endast 199 medlemspris. Kapphall kan allt de med ibland. Ett nytt dagis sett till Olle blev det med.

Hem till mamma på frukost börjar vi dagen med idag sen blir det lek för Olle hos Oliver. Å ikväll måste jag gå på breaking dawn. Hoppas jag får med mig någon bara. Ha en bra lördag.


Kaffe bästa tåren är

Sitter här med lillen som inte har velat sova så mycket inatt. Dumma onödiga grej som hände i går. Har lite samtal att ta tag i om detta. Får inte hända . Hade han haft sele på sig så hade det inte hänt.

F ska med Olle till Uddevalla och kolla hans syn får hoppas på det bästa .


Min älskade lilla Alvin

Idag har det varit en sån där "lägger mig och drar nåt gammelt över mig dag" Fick i oss frukost halv 12 på jobbet i dag, helt galet var det=) Vid 14 tiden en halvtimme innan jag skulle sluta ringer de från dagis och säger att Alvin ramlat stående ur kärran och att jag får hämta honom och åka till vct. Med hjärtat i halsgroben lämnade jag jobbet i en enda röra. Gråt såklart när jag fick se Alvin med den störtsa kingedward näsan ever plus en riktig fläskläpp. Hos läkaren klämde de på denna lilla näsa . Det gjorde så ont imig. De trodde inte att den var bruten men den var knäckt. Så på fredag ska vi tillbaka och förhoppningsvis röntga om svullnaden gått ner för att se att de inte är nån snevridning för då måste den brytas rätt. Ont ont ont i mitt hjärta. En kvällsbild , svullnaden har gått ner lite.



Snuffisen

Fick reda på något mera tråkigt som jag inte går in på men oroväckande och jobbigt är det.

Så denna dag har varit riktig pissig.

Har avnjutit en kopp maskroste så nu blir det snart att göra snuffisarna sällskap för natten. <3

Sweet dreams


The river


Lyssnar på Bruce Springsteen- The River

Ha en bra farsdag älskade lilla pappa

Saknar dig



Skicka till 118800 skriv  : vem är " ditt ...

img_0035 (MMS)

Skicka till 118800 skriv  : vem är " ditt namn" Lite kul en seg rödvins bakfylla dag:)


Halloween 2011


Denna halloween var första på 11 år som jag inte var utklädd eller partade (räknar bort 2 ggr som jag var gravid)

Hade abslout ingen lust. Lite tråkigt men nån gång måste man väl ta en break, eller?
Hade lite halloween firande hemma med barnen plus Ebba, lånade henne några tim . Vi bakade pepparkakor, smakade bättre än vad de såg ut kan jag lova. Lekte superbatman spider hero och hjältekvinnan som Olle kallar denna lek. Avslutade kvällen med att doppa dem i baljan innan Ebba åkte hem.

Var ledig i helgen kändes helt okej. Ledig denna helg som kommer med. Ska ut på galej minsan med alla knäppa arbetskamrater . Ska fira två gamlingar som fyllt år. Blir knyte hemma hos Lisbeth. Kommer bli så kul.

Imorgon : Jobb hela dagen

Sweet dreams :)





















Woop woop



Gjorde frukost i morse då "Olle ropar- Mamma det luktar bajs" Alvin har såklart morgon bajsat som han brukar göra i blöjan. Men det ovanliga med det hela var att det var bajs i halva soffan. I detta ögonblick vet man inte om man ska skratta/gråta. Jag gjorde nog en dubbel=) Gaaaah och blääää.
Bra start på dagen skrubbade soffan 1 timme=)

Ska snabba mig i väg på CX sen e det lunch och jobb som väntar=)




 


Myyysig bild.. Förra vintern


RSS 2.0