Strosat omkring mest idag. Var inne på mek...

img_1146 (MMS)

Strosat omkring mest idag. Var inne på mekonomen så det fick bli en varsin permobil! Lunchat i solen på xo. Köpte en kratta ville minsan ha en rosa men fick nöja mig med en limegrön, juck!!! Hem å kratta sen blir det träning !!! Gött med fredag och ledig helg:)


Confused

Vad jag velar fram och tillbaka angående denna flådiga 3 rätters på lördag. Stryper mig själv snart. Men nu har jag bestämt mig, tror jag=)

* Fördrinken- Check
* Förrätten- Check
* Varmrätten- Nästan check?=)
* Efterätten - Check

* Massa alkohol- CHECK.. Blir så bra sååå. Hur som helst kommer bli fantastiskt skojjigt!

Tullisarna sussar söt. Så nu blir det den senast pirates med älsklingen!

Trevlig kväll

För tidigt när inte ens vakna med the voic...

För tidigt när inte ens vakna med the voice har börjat! Go morron. Sov för Guds skull Alvin Franzén, nära att jag skickar han till nåt foster hem i Zambia nu sörru:) i dag blir det nån högläsnings kurs på församlings hemmet annars så är jag 4 ledig! Bra det har en del att fixa innan helgen!!! Men vad är de med vädret , visar 19-20 grader de kommande dagarna! Bara att njuta! Ha en nr dag ..


Ansikts scanning

Passade på att noppra ögonbrynen förut på Ofelia när jag var där och shoppade loss. Pratade lite om hyn . Jag har en väldigt fin hy men man kan dock bli lurad så hon frågade om jag vill göra en ansikts scanning och det vill man ju. När jag blir gammal kommer jag få jätte mycket fräknar pga av att jag typ aldrig har smörjt in ansiktet mot uv strålning. Under ögonen var det lite rynk varning och även runt munnen. Annars var hyn perfekt, trodde jag dog. Så nu kör vi sten hårt med Loreals revitalift 10 total repair - För att bekämpa 10 ålderstecken samt skador från UV strålning.
Känns gött.

Nu blir det jobb!!




Bilder

Halluu..

Jobbat delad tur idag. Dagen började inte så bra . Stressig,trött,sur mamma lämnar barnen på dagis, lite halv försen till jobbet. Hädan efter får jag ta det att bli 5 min sen till jobbet., bara barnen får en lugn lämning på dagis. Hade jätte dåligt samvete i morse.
Imorgon blir det jobb 13-21 så då blir det en lugn och fin morgon. Ska göra staden innan lämning av barnen. Måste hämta ut Alvin 1 årskort. Köpa nytt smink. Sjunger på sista versen nu. Sminkets fel att jag är krit vit och blå runt ögonen eller snarare svart=) Göttarns de!

Lite sommar bilder från Olles 4 årskalas. Var riktigt hett den dagen.



Mina fina <3












5 dagar och 18 tim sen jag bloggade

Vad tänkte jag med!! Dagarna har bestått av jobb och helgen av mycket träning igår kväll var jag utmattad en del. Men klart värt det=) Relese dag på mcd. Mycket uppskattat! Denna vecka går alla mina tankar till 3 rätters middagen som jag ska ha hemma på lördag.. Kan inte bstämma vad jag ska bjuda på. Fördrink? Förrätt? Varmrätt? Efterätten vet jag och ska bli spännande att göra.

Sitter hemma hos mor tuta, men ska snart styra svarta faran hemåt..

Sätta mig och betala räkningar ikväll..Ganska tråkigt ..

Får se om det kommer nåt mera inlägg ikväll..
Hej svejs

Jag är grym!! Jag har skruvat så svettet s...

img_0180 (MMS)

Jag är grym!! Jag har skruvat så svettet sprutat uuu vad äckligt det låt! Ne men jag har vart i farten som vanligt. Har precis satt ner röven! Kunde ju väntat att skruva ihop den till F kom hem. Öö tror inte det. Skruva samtidigt som jag gjorde stor kok av kålpudding , planterade en blomgrupp . Ganska fantastiskt att inte en endast skruv försvann så som barnen härjade omkring:) Men missade tyvärr idol. Men vad gör det om 100 år! Ska kolla igenom massa smarriga recept nu. Imorgon jobb hela dagen!


Spiderman * 2







Sötrövarna. Håll i gång här på morgonen kan jag lova=)

Blir inget Karlstad i dag nepp. Får ju bli på lördag. Knas där! Ska åka till jysk och kolla på en ett avlastningsbord från serien Annika. Och en ny spegel..

Ha en bra dag!


Now we talking, riktig höst dag!

Har ta mig tusan frysit hela dagen, fast jag gått med raggisar. Kan kanske vara att jag mår lite halv krassligt. Har en väldigt envis visdomstand som bokstavligen vill döda mig. Var på folktanvården förut och spolade och fick antibakteriell gel. Har det inte gett sig inom de närmaste dagarna så blir det pencellin och utdragning av tand. Hell yeah vad nice!

Som sagt hösten är verkligen här och det gillas men har ett så stort problem så jag ligger sömnlös om nätterna. Vad ska jag ha för gardiner i vardags rummet. Har 2 fönster som går i hop i mitten. Göör svårt att få det att se bra ut. Färg på gardiner, mönster, hiss, hank,knyt gaah ilandsproblem. Tog med mig småttisarna till Säffle förut. Var inne på textil huset och hemtex, är du lugn i affären nu Olle så ska du se att vi äter på mc donald sen.Mmm ja det gick bra! Men hitta inte en gardin jävel. Kollade här i stan med har kollat jotex, ellos aa allt känns det som. Hjälp? Tips?

Olle& Alvins rum är färdigt nu i allafall.. Så till helgen blir det shopping av säng,madrasser,garderob, lampa,matta, (gardinjävel dit med) , Blir en dyr helg. Har redan ångest över att jag inte kommer hinna träna!! Kommer vara smäckat med saker att to do. Ska köra massa med saker till försammlings hemmet. En stor bytar dag. Det som inte blir sålt går till välgörenhet.

Ska krama kudden nu . Kanske blir en sväng till Karlstad imorgon med småttisar. Fråga bror om han vill med.

Nattis



Härlig kväll!! Så sjukt fin med ljusfesten...

img_4023 (MMS)

Härlig kväll!! Så sjukt fin med ljusfesten. Helt lyrisk när man går på stan. Stämningen är på topp , blandat med ålder massa familjer och alla bara mår förutom alla minderåriga som polisen häller ut all alkohol ifrån.. Bättre de dricker nåt på flaska än får i sig annan skit! Nej nu väntar sängen. :)


Saknar mina gullisar..

Har jobbat i 3 dagar nu och det ganska intensivt när jag kommer hem så sover dem. Slutade jobbet halv 3 i dag och inte en kotte hemma, men snart är de hemma. De har varit på årgängsmarknaden. Hade velat vara med men tar det nästa gång=)
Har invigt mina 3 lediga dagar med en lång och varm dusch. Nu blir det lite plock. Ikväll prata vi på att gå ner åt staden. Ljusfesten är faktiskt väldigt mysigt. Ljus tända nästan överallt längs hamnen och bortåt . Riktigt fint. Japp så får det bli.

Här har ni min nya velour jacka från HM som jag är väldigt nöjd över. Älskar färgerna ihop.



Nice va?

Dags att göra lite nytta
Ha en trevlig kväll


Hallelulja moment

Fantastiska underbara jävla väder bara för jag ska börja jobba kl 13. Men vi får se det positiva i det kan vi dricka 3 kaffe ute i trädgården med våra kunder mycket mysigt!
Tror det visade bra väder i morgon med , slutar 14:30. Helt oki.

Somnade halv tio i går och vaknade 05:30 eller ja Alvin vaknade 05:30 men jag var pigg ja med. Skönt!!

Hunnit med allt jag ska göra idag. Tvättat 2 maskiner och hängt upp, Tränat, postat 2 paket. Nu blir det affären inhandling av  fredags mys och dagens lunch som består av Olles val. Stinas kyckling i ugn med potatis och gräddsås. Enkelt och gott. Ska nog F klara av när mammi åkt till jobbet=)

Ha en toppen dag..


Vigo active. Högst 4 om dagen. För ökad fy...

img_7003 (MMS)

Vigo active. Högst 4 om dagen. För ökad fysisk aktivitet. Kan behövas efter en natt men nästan noll sömn och en rörig dag på jobbet. Nån som provat dessa ? Tror icke de hjälper. De hade en för beauty med haha intressant. Ne kicka igång middagen sen tillbaka till jobbet:)


Försova sig

Godmorgon! Jossan ställde kl på 06:00 och kl 06:55 vaknade jag utav att nåt litet pyre satt i sin säng och var helt paralyserad, Ebbba Ebba haha han sa nog så 100 ggr. Sötröv. Fick ge Jossan en klapp på röven och säga att hon försovit sig . Gaaah vildmonstret vaknade till liv argare än ett bi. Inte kul allts att försova sig. Men hon hann. Tänk vad fort det kan gå om man bara måste=)
Idag har jag INGET planerat känns hemskt! Jo me and i party i kväll. Inte tt dugg sugen på det gillar inte deras kollektion men vad gör man inte när Sofia ber en sååå snällt. Tar med bägge barnen kommer bli kaos..=)



Samma dygn Alvin kom till världen..
Åååå kan verkligen sakna magen. Men avskyr att vara gravid!









Sleepover med Jossan ååå Ebbbba

Idol mys och ett par kalla med Jossan. Stormen drar snart förbi hoppas jag. Barnen sussar. Somnade så gott i soffan kors och tvärs..

Har inte tid nu alltså Jossan ska visa nåt klipp med Mia och klara.










Var kan han vara?

Letade efter Alvin förut under tiden jag gjorde middag, tyckte det blev väldigt tyst..



Hahaha såå på hittig

Ska plocka i ordning lite här nu och sen blir det gympa för Olle..




Ibland blir jag bara så trött på mig själv.

Hur svårt kan det vara att ta på sig ett bälte. Barnen åker ALDRIG i bilen utan bälte. Men mig själv pust och stön.
Har hamnat i polis kontroll 2 ggr på 3 veckor på samma ställe. Bältes böter båda ggr. Ska punga ut med 3000 i bälte..Så sjukt onödigt. Eller hur?



Ja menar vad är problemet. Åkte och lämnda barnen på dagis förut, hade jag på mig bälte. Nej! Pinsamt ju.

Men pinsamast var nog i går när de stannade mig. Bråttom hade jag som vanligt , var ute på rast. Först bältet då sen frågade de ju efter körkortet som självklart inte var med. Så jag fick gå ur bilen och följa med till deras och kolla så uppgifterna de hade stämde. Där såg de ju att jag hade en obetald böter. Bara att lägga på nörd charmen=) Blåsa fick jag göra med och det var ju oki. Sen sa han på skämt bilen är det väl inge fel på. Å nej säger jag. Han bara ursäkta men det är kör förbud på denna. Och där dog ja lite! Som tur var va det inte min bil utan det var F golf så jag kunde ju skylla allt på han =) Bilen får stå kvar här öö nej. Fick tjata med mig den tillbaka till jobbet men där skulle den stå tills jag kunde bevisa att den hade ny besiktnings tid.. Men var ju tvungen att få hem den. Fatta att jag var lite nervös när jag körde hem. Ja menar med den turen man haft det senaste!

Är ni bättre på bälte än vad jag är...?? Inte svårt att bli.

Men nu är det skärpning!!!


Mors lilla Olle <3 Kära bloggen. Vet att j...

img_7988 (MMS)

Mors lilla Olle <3 Kära bloggen. Vet att jag sviker dig när jag jobbar men nu är jag 3 ledig!!!!! Nya tag imorgon! Sweet dreams!


Mors lilla Olle <3 Kära bloggen. Vet att j...

img_7988 (MMS)

Mors lilla Olle <3 Kära bloggen. Vet att jag sviker dig när jag jobbar men nu är jag 3 ledig!!!!! Nya tag imorgon! Sweet dreams!


Morning sunshines

Här är det sletet sletet sletet..Så trött..

Ska pigga på mig med lite kaffe.
Blir inte mycket gjort i dag.
cx kvart över 11 efter det blir det jobb till 21.
Trevlig lördag liksom..=)


Detta är en kebab båt Jessie:) massa smält...

img_0885 (MMS)

Detta är en kebab båt Jessie:) massa smält ost i kanterna .


Godmorgon alla tullisar!! Kl slår snart 6:...

img_6298 (MMS)

Godmorgon alla tullisar!! Kl slår snart 6:30. Alvin behagade att vakna kvart över 5 så jävla gött:) börjar jobba om en timme. Ha en bra fredags mys dag. Min ska spenderas på jobbet!!!


Rump massage

Nu sover småttisarna och "mannen" somnade han med. Lite senare än vanligt idag men Ebba och Jossi var här liiite längre än vanligt. Delade på en kall och glömde tiden!



Älskade Lilla Alvin facinerad av regnbågen





Underbaringar!!

Klämde i mig en hel kebabbåt förut så mumsigt väl. Vi äter pizza 1 gång i veckam har gjort sen F började jobba i Norge sen snart 4år Rutin rutin!

Ska faktiskt väcka F nu , han somnar alltid när han lägger barnen. Ska får rump massage nu har han lovat, HUR KAN HAN SOMNA IFRÅN DET????


Nu e fönstret inne så nu slipper vi Ac ell...

img_5242 (MMS)

Nu e fönstret inne så nu slipper vi Ac eller Vd:) dålig bild, japp iphone 3GS kamera suger! Nu ska vi ta en sväng till La diosa pizzeria . Gött ska det bli!!!!!!


Här kan vi snacka air condition

img_8287 (MMS)

Här kan vi snacka air condition


Älskade älskade hjärtegull

img_8358 (MMS)

Älskade älskade hjärtegull


.....

Hatar att skriva rubriken!
Skulle ju lägga in lite bilder förut men det är en sån dag allt bara vänder sig mot en. Som om man ska vattna blommorna så tänker man lite innan att man häller sakta och stadigt så att man inte spiller, men vad händer? Jo man spiller! Man damsuger och har extra koll på vart damsugaren är så man inte lägger krok ben på sig själv, jo vad händer? Man lägger krokben på sig själv, Säger till Alvin att han inte ska röra lampan för den är varm, Jo vad händer mamma bränner sig på nåt jävligt konstigt sätt när jag skulle fixa till skärmen! Ska köra hem till mamma och tänker för mig själv att vi åker genom stan så slipper vi tåget och bommarna, men ändå så blev det fel och jag hamnade med bomm jävlarna och vad händer? Jo tåget kommer!! Kan tråka ut er hela kvällen=)

Har bokstavligen hällt i mig soppa och vad händer? Bränner mig på tungan ....Haha skämta där hade pricken över i varit, då hade jag gått till sängs direkt!

J,J och E var här på kvällspisten och visade lite nya tapeter de ska ha i nya lyan. Ack så mycket fint. Vi ska snart tapetsera hallen upp för ni förstår att det tar sig sakta men säkert. Så vi kommer snart oxå sitta i tapet träsket. Snuskigt mycket fint plus att man ska komma överns. Men jag ska bestämma, oki!

Imorgon blir det extra dag för killarna på dagis då ska jag passa på att rensa ett utav rummet uppe där F ska byta fönster i helgen.
Ska bli så skönt att ha i allafall 2 sovrum 1 till barnen och 1 till oss, men förmodligen så slutar det väl med att vi ligger i samma säng som en påse nötter. När pappa är borta så måste de sova med mamma. Men när han kommer hem , nix då e det kvalitets tid!

Ska kolla avsnittet av ensam mamma söker nu missade det i måndags, ska tydligen ha varit lite skämmigt...I like!

HA EN BRA KVÄLL...

Nix går fortf inte med bilder...





Vilken tråkig dag

Regnat hela dagen och mått pyton...Ne hoppas verkligen på en förbättring imorgon..Känner inte för att skriva ett dret..
Lägger in lite bilder från sommaren
Enjoy

Inte det heller nej, inget som vill funka i dag. Provar i kväll igen...

Tror inte det var så smart att köra två pa...

img_7535 (MMS)

Tror inte det var så smart att köra två pass idag, mår sämre än sämst!! Tät i bröstet,ont i halsen gaaah allmänt jävla ruggig , rugg uggla!     Har krypit ner bland mina gullisar, dock en som saknas! Kollar på nån film med Russell Crowe verkar bra, så nu tar jag kvällen och hoppas på nya krafter imorgon


Lite halv krasslig sisådär

Hej på er. Har haft fullt upp med jobb,barnen,mannen, hemmet you name it!!
 Var så sten trött i går gick och lade mig redan 20 somna inte på nån timme iför sig kollade färdigt på Fast Five, ruggigt bra hoppas det kommer en 6:a!
Jo som sagt trött och sleten. Har nyss kommit hem från body combaten och sitter i min tystnad och avnjuter ett återhämtnings mål och laddar för CX som är kl 12..Wiii första gången den ska prövas.

Barnen är på dagis lagt in extra tim för Alvins skull nu i början och Olle med. Blir så dumt när jag är inne i helgerna. så därför har de fått 2 extra dagar. Väldigt skönt att bara få tänka på mig och det gör jag i dag=)


Sovmorgon till 08:00

Underbara känsla allt blir så mycket bättre med 2 tim extra sömn, jag kännert kommer vara som en duracell kanin idag. Plus en redig frukost. Ägg röra, bacon, tallrik med gröt. Ät frukost som en drottning, middag som en prinsessa och kvällsmat som en trashank.

F är uppe på övervåningen och byter fönster i barnens rum, bara tak listorna kvar sen=) Har hunnit med en del på att göra listan sommaren 2011.

Ska i väg till affären strax ska hinna med att göra 6 matlådor till F innan jag börjar jobbet kl 13..



Thaa boys <3 En tidig och riktig varm sommar morgon , känns som sommaren inte varit här

Goddagens..

Första arbetsdagen nästan gjord är hemma på tim börjar kl 15 igen. Hinner laga mat och gosa med gullisarna sen hinner man inget mera...inte blogga i allafall..

Lather

Burritos kvälll...

Ska slänga i mig detta kletet nu. Väldigt enkelt gott och mättande , massor med ooost!

Burritos:

Köttfärs
Mexi krydda
Skivad tomat
Ruccola
Rödlök
Vitlök
Tortillia bröd
Ost

Stek köttfärsen i olja. Lägg köttfärsen i brödet tillsammans med det andra rulla ihop den och lägg i en form insmord i olja , lägg den med kanterna inåtvikt nedåt. Strö över ost. In i ugn i tio min..
Lite grönt och gärna en klick creme fräch med vitlök..Kan göra på hur många oliká sätt som helst=)

Nu Blir det mat och film..




20 min intervall och 30 min hardcore

Fantastisk bra start på denna fredagen. Men bästa kick offen var när Alvin inte sa ett ljud förut när jag lämnade honom på dagis. Its a hallelulja moment!!!

Ska prova en ny protein drink ny för mig, mcd har precis köpt in dem. Maxim recovery drink low lactose och mycket protein. Haha kom å tänka på Maxim är ju en stripp klubb i K-stad. Undra om den finns kvar, mysigt ställe!

Tjoff tjoff fart och fläng.
Lather

Föresten, njut av denna soliga dag

Havregrynsgröt med blåbär

MMmm det är mumma det och ett glas soya mjöl, då får man spring i benen! Lugn och fin kväll precis som det ska vara. Ska sätta på hur många lingon i världen finns det eller vad den heter. Absolut inte mitt val av film, men jag ger den en chans. En kall heiniken till det så kanske=) Imorgon blir det inskolning igen sista dagen hoppas det går lika bra som i dag. Efter det träning och sen en snabb kaffe hos Jorran innan man hämtar knödden på dagis..
Fredag it is...









KÄRLEK <3 <3 <3

Massagen var underbar. Känner mig som en n...

img_0208 (MMS)

Massagen var underbar. Känner mig som en ny människa!! Sitter och kollar när Johannes badar barnen. Sött!!


Idag är det i allafall 1 Sep=)

Im happy.Happy happy happy- En stor dag för Alvin=)

 Åkte till inskolningen med Alvin så där halv nervös. Öppnade dörren och han bokstavligen sprang in. Tog av honom kläderna lyfte över honom och han kollade inte ens efter mig. =) Fröken tyckte det var ett bra tillfälle att prova och säga hejdå och lämna honom till kl 12. Ropade på honom och pussade han hejdå. Då blev han lesssen såklart. Men jag tog mina steg och gick. Stannade allt lite i dörren och lyssna men han slutade fort. Underbara känsla så nu sitter jag här hemma själv. Ganska läskigt, har inte varit hemma helt själv sen innan Alvin kom. Gött gött gött!! 

Håller på att greja med designen som ni ser har en bild kvar att byta ut sen är den klar. Tycker ni det blir bra? 

Utan barn i 3 tim och massage på eftm vilken lyx dag.



RSS 2.0