Jobba imorgon juh..

Hade faktiskt nästan glömt bort det. Ca 1 års sen sist. Men det sitter ju som sagt i ryggraden. Blir bara feb och mars..Sen går jag på mamma ledigheten igen ända tills sep..Ganska nice=)
Har fortf inte repat mig sen sthlm..haha helt sjukt. Var nära på att avlida på träningen förut. Imorgon måste jag vara på benen igen. Börjar med en 13:30 till 21:00 . Dags att hoppa i säng =)
Måste bara berätta vilken underbar känsla det var att komma hem. Alvin snosen sov men Olle var vaken..Ett riktigt pusskalas. F hade städat och tänt ljus överallt. Duktig han.

Var tvungen att prova mina jobb kläder förut. Trodde aldrig jag skulle komma i den jobb skjortan med det gick alla. Dock lite slitna måste handla nytt. Absolut nya skor. Får ha mina blommiga jobbarskor...(sommar skor) Inge bra för ryggen men får gå ett tag.





Måste in och snosa på mina bebisar nu <3

Dag 9- En bild på mig och min bästa (äldsta) vän


Hej då storstaden

Sitter på hotellet och slappar ska snart springa ner / krypa ner till gallerian. Vill köpa med nåt till Olle/Alvin..Har en grym träningsvärk efter stripchair. Gått omkring ca 7 tim i nya,höga skor. Känns som jag har blivit överkörd av ett tåg..Men fan vad kul jag har haft. Åker hem med nya krafter till mina gullisar!

Lite bilder...


















Sthlm dag 2 olallalaala

Halluuu!

20:15 i går kväll gick vi till  Ramblas och åt tapas.. Så jävla gott.. Vi åt och åt. Satt kvar länge och tjatade. Blev en lite tokig hemresa...Sjöng fint gjorde vi oxå..=)

Idag har vi provat på ´stripchair. Skit kul. Kände oss riktigt sexiga. Koregrafin satt "nästan " som ett smäck=)

Hoppas på att kunna lägga ut en video ikväll när Malin kommer till hotellet. Gjort staden i 6 tim har sjukt ont i fötterna.. Nu blir det all in med tjejgänget innan vi drar vidare till Rose..

Lite bilder
















Dag 8- En dålig vana jag har..

Att jag aldrig kan erkänna att jag har fel


Dag 7 - Vad skulle jag göra om jag fick en miljon

RENOVERA FÄRDIGT VÅRAT FLÅDIGA HUS


Wiiihoooo STHLM

Äntligen kan jag berätta våran "hemlighet" Tog tåget i morse med Jossan,wero mötte upp Linda i sthlm. Checkade in på hotell Clarion där vi kommer bo tills på söndag kl 14..=) Johanna visste att hon skull till tågstationen kl 17:30. Vi sa till henne att hon skulle ta med packning för en helg..Vips. Nervös som hon var kom vi och mötte henne och det var suprise hon trodde hon skulle i väg men vi kon hit...Hihi Bjuder henne på hotell för 2 nätter, strip aerobic i morgon kl 11 pigga och ¨glada. Fan vad kul. Nu har vi bokat bord kl 20 på ramblas. Idag blir det någolunda lungt. Imorgon blir det all in . Börjar på rose! Saknar absolut mina pojkar hemma. Men behövde verkligen komma bort och det kan inte göras bättre än med mina älskade vänner <3










Johanna 30 år..Kommer bli en gaaaalen helg

Bläää på sj

Vi har det bra vi här bak i bilen... Soo long Åmål.

Dag 6 - Typ av killar jag faller för

Stilen på killar som jag absolut inte faller för är" bratts". Blir äcklad bara nån tittar på mig. Påflugna, smöriga såna som tror de är så stiliga. Nej tack! Det viktigaste för mig är deras personlighet. Charmiga och gärna lite "bad boy i sig" TATUERADE armar! Då är det kört=)



Som min F Världens charm,snäll & tatuerad helarm <3


Det går runt det går runt, det går runt en liten stund..

Värsta bergodalbanan blandat med virvelvinden i mitt hjärn kontor nu.. Ska börja jobba på tisdag med. Hej och hå. Det mesta är färdigt inför helgen. Skönt det! Kommer bli så crazzzy! Aja nog om det. Var ju på öppna förskolan i morse. Kommer knappt i håg att jag var där trött som bare den. Tog oss en promenad ner till stan i det riktigt kalla vädret brr.. Alvin sov så gott nerbäddad och Olle stog på ståbrädan. Bästa uppfiningen ever...!  Fick mig lite från stilmagasinet. En klänning och en topp. Helt ok. Avslutade dagen med Olle på gympan.. Han tycker det är så roligt. Typ 15 barn med föräldrar som bara rör omkring. En upplevelse! Men barnen har kul iallafall..
Ska faktisk gå till kois nu. Imorgon är en ny dag då kommer darlingen hem <3 Hinner ses några tim innan jag åker iväg. Måste få snosa!

Sweet dreams

Dag 5 - Något jag skulle vilja ha mer än något annat just nu

Ja men det skulle väl vara ett barn till. Tycker jag har så lite att göra=)

Nepp, det jag verkligen vill ha nu är ett eget sovrum. Barnen i ett och vi vuxna i ett. Drömmen! Barnen får sova hos oss så mycket de vill , mysigt! Men bara grejen att HA ett eget med egen tv.mmmmm! Snart snart!


Ett romantiskt sovrum



Öppna förskolan dags..

Väntar på att Alvin ska vakna så vi kan åka ner till öppna förskolan, var längesedan. Iväll blir det gymnastik för Olle det hade tydligen börjat i gen. Ett stort minus när man är mamma ledig, man har inte koll på något=) Måste ner till affären efter det. Har lite på listan som ska handlas. Nya tights..sprack häromdan haha. Bodylotion & handcreme.  Målar naglarna samtidigt. Kort inlägg!

Måste köra dag 5 med...

Hörs ikväll..

Är det så man ska göra för att få kommentarer

Ego boosta med ny frisyr varje dag? Okej..Får inhandla massa peruker!
För det är nåt ni är dåliga på alltså! Kommentera! Finns ett par st som gör det regelbundet=)
Tack för alla kommentarer i dag-Söta ni!

Hur gör man för att få bort den där jobbiga texten man ska skriva för att kommentaren ska komma fram.????. Hur löjligt är inte det?


Ni vet vad som gäller nu..Kommentera mera. Så jag inte tappar motivationen.

Ska springa in i dussen har 10 min på mig innan Alvin vaknar och gnäller han har en tendens till att göra det 1 gång var 15 min=)




<3 <3 <3



Alla mina grabbar.
Älskar er !!


Ego-bost med webb cam.. Ny klippt!









Hepp hepp.

Förbereda middagen nu snart hämta Olle darling på dagis. Iafta blir det d-vitamin med Jossie..

Hörs ikväll!


Dag 4 Mål/Drömmar/Önskningar


Mitt mål är nog att jag är den jag är. Jag kör mitt race. Jag har inget specifikt mål just nu. Vill jag någonting så fixar jag så att det blir så men här jag står i dag 2 barn 1 fin kille, ett fint hus. Jag är mycket nöjd. Jobbar 75 % som omvårdare. Brinner för mitt jobb när jag inte är mamma ledig.
Så just nu är största målet att fokusera på träningen och njuta av min mamma ledighet.- Få bort bebis magen tills sommaren.Lite senare i livet så skulle jag kunna tänka mig att gå ner till 50 % och leva hemmafru livet. Kommer nog bli så. Eller börja hos F företag och ta hand om lönerna.
Hur som helst så kommer det att blir bra!

Önskningarna är att alla mina nära och kära har bra hälsa.
Det är det viktigaste! Att få må bra!






Haha Me and Mattson nyår 08


God kväll.

Jag är så trött, såå trött ska ni veta. Gått i 1 som vanligt. But i like it..oo yes i like it! Träningsvärken börjar redan komma, längesedan jag hade det. Barnen snarkar och sover och jag lika så snart. Har nyss betalat äckel räkningar. Imorgon bitti blir det frissan..Inga större förändringar här inte. Inte ännu!!
Nee detta går inte..Godnatt!!!!



Ne men jag dööör vad liten <3 <3 <3

Dag 3 Min favvo årstid och varför

Det skulle vara vintern för jag älskar att längta till sommaren och alla fina sommarkvällar...Sitta på uteplatsen och njuta=)

Kort och bra!









Sommar och sol, vi har kort tight kjol..

Aj aj aj

Satan i gatan vad ont jag har i munnen, visdomstanden som spökar. Hur länge kan den hålla på från och till liksom! Alvedon-ja tack! Sitter och väntar på att få skölja ur håret färg time! På tisdag blir det klipp klipp. Gott de! Följde med fam Ovesen till högheden förut. F var hemma med lille Alvin som hade feber. Åkte massa pulka och åt körv som Olle säger. Nedu mamma jag ska inte åka pulka jag ska äta körv i brööö med dig. <3

Imorgon blir det röntgen denna gången av tummen. Skärde mig förlängesedan men har väldigt ont fortfarande så det ska kollas. Solning och träning står på schemat med. Hoppas på barnvakt bara.

  

  


                                         

Mysigt!!!
God kväll

Sånt gillar vi

                            


Tack sweetie


Dag 2- 1 person jag vill träffa just nu

Det skulle självklart vara min skyddsängel- Min far <3

Han försvann alldeles för fort i en tragisk bilolycka. Jag var 6 år min bror var 4. Jag har så många fina minnen fast jag bara var 6 år. Jag känner hans närvaro dagligen. Vill så gärna att han ska få träffa sina barnbarn.
Du fattas.

Min far <3


Dagen i bilder..

En fantastiskt trevlig dag. Började dagen med träning. Hämtade barnen hos mor, hem å mumsade frukost, Jossan och Ebba kom hit, kaffe och tjat. Tog med mig Olle,Alvin & Ebba för lite pulka race. Husmor Jossan var inne och lagade mat. Jag som är mannen i huset när  vi umgås! Efter ca 1 tim utelek som ropade hon. Bara att gå in och äta det. Lax i folie med pressad potatis, grönsaker och keso. Satt som ett smäck. Efter det kom pappsen hem och vi drog vidare till Säffle för lite "äkta" d-vitaminer. Iknow klagar mycket på att man inte ska sola solarium. Undantag nu måste, måste verkligen få färg. Kollade i spegeln på träningen förut. Mmm konstigt att den inte sprack. BLEK,VIT = ofräch!

Nu sofftas det i soffan ..Härligt!













Titta vad söt man kan vara i sina nya fräknar och så röd mosig.

Trevlig kväll

Lörddags träning

Alltid lika kul att träna på lördagar eftersom F tränar samtidgt. Göra ordning mig och barnen köra dem till mormor. Hämta Jossan och köra Ebba nånstans eftersom Jossans grabb tränar han med. Haha tro inte att vi tränar tillsammans, de tränar innebandy ochvi pumpar. Fort fort..



haha en gammal bild på Olle och Alva när de sov över=) <3

Me, me and me



En ganska så enkel bild av mig själv. Visar ju vad snäll och söt jag kan vara=)

10 FAKTA:

Veronica Wahlström
27 år
Bor i åmål tillsammans med mina barn och sambo
2 barns mamma
Jobbar som omvårdare
Tycker om ´träna (ganska ny den)

Mitt jag:

Bestämd
Tar absolut ingen skit
Väldigt ärlig, båda pos och neg har jag upplevt detta.
Spontan
Har aldrig fel

Jag är en ganska svår att lära känna, har mina vänner men det har blivit bättre. Men när ni väl känner mig, då är jag som min vän Jossan säger...Heybabberiba!


Jag är en väldigt bra person helt enkel. 




25 DAGAR- Börjar i morgon

Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig.
Dag 2 – En person jag vill träffa just nu.
Dag 3 – Min favorit årstid och varför.
Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.
Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.
Dag 6 – Typ av killar jag faller för.
Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.
Dag 8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.
Dag 9 – Bild på mig och min bästa vän.
Dag 10 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.
Dag 11 – Någonting jag oroar mig för.
Dag 12 – En bild på ett ställe jag vart på.
Dag 13 – Mitt drömbröllop.
Dag 14 – En bild på mig själv för ett år sen.
Dag 15 – Någonting jag ångrar.
Dag 16 – Innehållet i min väska.
Dag 17 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.
Dag 18 – Vad jag åt idag.
Dag 19 – En bild på det jag köpte senast.
Dag 20 – Min favorit film.
Dag 21 – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan.
Dag 22 – Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.
Dag 23 – En låt som får mig att gråta.
Dag 24 – Mitt favoritprogram – och varför.
Dag 25 – Min favorithögtid.


Bästa starten på dagen

Lugn morgon
Lite frukost
Hardcore träning
Mera frukost



Ska nu bege mig till wero..


Helt galen i min fil,musli,kanel,banan


Vår stöveln

Den perfekta färgen, stilen och höjden...





Hej min nya sko. Fyller snart år..Buuuhuuu!

Vad jag längtar

Tills nästa helg..(of course)
Men till Olle och Alvin får sitt rum färdigt. Bestämde oss för en keek a boo tapet en marin blå med vita stora stjärnor (Fondvägg) Två hel vita väggar och en plank vägg. Kommer bli sååå snyggt. En ny stil som jag har kommit på. "The old new England" Har ni hört om den? Kom på den idag..haha!!!



Denna tapet fast i denna färgen --->



Sen står det mellan en

SNOW säng från mio (dålig bild)


Skitfin in the reality

Sen har vi en NILS säng oxå från mio



Får titta nogrannare på detta när vi närmar oss=)

Imorgon blir det hardcore 9:30
Efter det blir det hem till sötnosen Wero...

Good night


Fin dag..

Hej hopp. Har sovit så mycket som 2 1/2 timme inatt. Pigg som en lärka. Fattar inte hur jag kan funka. Kvällen igår bestog av träning. Kl 21 hörde jag det knackade på dörren, älsklingen var hemma. Suprise! Brukar oftast komma på torsdagar! Gla blev jag. Nu ska vi åka ner och kolla tapeter till Olles rum..
Spännande!..

En gla skit...Som håller mamma vaken på nätterna..Tur du är söt!



Klikade hem en best från HM. Det var inte i går. Mest till Olle & Alvin men jag fick mig ett par jeans och linne.

Måste dra!!!

Fullmåne- Newmoon

Shit vad dåligt jag har sovit i natt mer än vanligt. Barnen med. Kan detta verkligen stämma att månen har såna krafter..
Mångalen!!
Idag blir det en sväng på öppna förskolan. Hem till middag. Em hem till Malin äntligen var allt för längesedan=)
På kvällen kör vi lite shape!






Under dess sken blir människan galen, många ligger sömnlösa och fler barn föds.
Påverkar vattnet
Fullmåne är den månfas då månen står mittemot solen och vänder hela sin belysta hälft mot jorden.
Månens omloppstid runt jorden är fyra veckor.
Fullmånen har traditionellt ansetts ha ett magiskt inflytande på människor och kunnat orsaka galenskap.
Månens och solens dragningskraft gör, tillsammans med jordens och månens rotation, att oceanernas vatten stiger och sjunker.
Det kallas tidvatten.
Vid fullmåne och nymåne, när månen och solen står i rät linje, blir tidvattnet kraftigt.


Little mermaid

Tänka sig att jag och Olle sitter och tittar på lilla sjöjungfrun som jag älskade när jag var liten. Gillar den fortfarande. Väntar på att Alvin ska vakna så ska vi be ge oss down the town...Göra vad.? Mata änderna kanske=)

 

I nästa liv ska jag vara en sjöjungfru.


Snabbt blogginlägg

..Snart lägga mig brevid Alvin och snosa. Tänkte på det när jag lämnade Olle på dagis förut, vad fult det är när snön försvinner, allt grus kommer fram, mossgröna sunkiga och blöta gräsmattan sticker fram. Allt ser bara lortigt ut. Önskade snön hade kunnat ligga kvar som sagt långt kvar till våren. Men solen ska vi inte klaga på. 



                            


Jag börjar bli omotiverad till träningen.

För att-.. Jag har jätte ont i ländryggen,bäckenet, nacke och axlar.  Varför- För att jag har kört för hårt för min otränade kropp. Mina problem började efter Olles graviditet. Men efter Alvins så har det varit bra..men nu strömmar smärtan in överallt. Har fått ett rörlighets program som jag ska göra på gymmet 2 ggr i veckan. Men hur kul är det. Faan! Aja får mjuk träna och få regelbunden massage och för modligen träffa en kiropraktor. Igen.

Dagen i dag har då bestått av mycket vila med Alvin på fm och en riktig slapp em med. Body pumpen var jag på. Men känns ju sådär. De flesta som tränat ett tag ökar sina vikter men jag får plocka av..GAAAH..

Tur att mina 2 <3 är värld all smärta i världen.



Men lägg mig där i stället väl...
November, hallå november...

Ne nu ska jag gräva ner mig i sängen, kanske till och med under sängen.

Godnatt


Renovering på g..

..Kommer lite bilder på vad vi har framför oss under våren. Som ni vet så använder vi bara nedervåningen för allt ska göras om på övervåningen. Ny el ska dras, Olle & Alvins rum ska bli färdigt, vårat sovrum , ett badrum, 2 vinds garderober och en liten "walk in closet"...




Trappan upp inte färdig. Ska bli lister,tapet och ett räcke.



Vårat sovrum..Har röjt där i dag så nu är det tomt. Golvet ska slippas och målas vitt. Taket ska fixas. Plank vägg i stället för tapet. Väggen där solariumet står i mot ska tas bort ska öppnas upp in till vindsgarderoben så vi får snetak över sängen.



Här ser ni min älskade kakelugn som kanske måste tas bort. Har 3 st men denna är finast av de alla. Där ser ni en skymt av walk in closet



Världens minsta badrum. Allt ska bort. Väggen där handfatet står i mot ska flyttas ut 1 m





På g in till barnens rum, absolut ska de få 1 varsitt rum men inte än på några år.







Tur att jag har världens händigaste grabb!





2 dagar och 2 tim sedan

..Dagen i går var det städ som gällde.. F spacklade i Olle och Alvins rum . På eftermiddagen tog jag med mig Alvin och mötte upp flickor på 50 ties. Sen hem för fredags tacos men det smakade inte alls bra. Inget smakade bra. Ville bara sova och det gjorde jag till 9 i morse. Lovely! Morgon pussar och mys med barnen sen lite frukost och vidare till gymmet. Har tränat lite för hårt det senaste så jag har fått inflammation i axlarna och det gör riktigt ont. Så denna vecka har jag tränat upp rörligheten för på måndag måste det vara bättre för då e det realesen på nya body pump..wiii..

Mera snö var det ja..Men är det konstigt? Nej. Det är januari. Det enda man hör nu är hur folk klagar på vädret. Vår vår vår. Det är lååångt kvar tills våren. Bara att gilla läget.

Ska snart hem till mamma på middag. Så gött. Mammas mat är bäst!


Ja, jag lever men knappt.

Skrev och hoppades på att Alvin skulle sova bättre den natten men den var värre än värst. Allvarligt så kommer jag knappt i håg gårdagen. Hämtade Olle på dagis 12. Sen satt jag här på Mörtebol som en säck potatis. Stackars barn. Igår var jag nära titeln "dålig mamma" Tänkte ringa F och säga att ni får fan köra iväg mig. Helt apatisk. INTE likt mig. Jag brukar kunna ta många vakna nätter men det sista har det bara varit för mycket. Ensam under veckorna. Tur att jag har svärmor/mamma som kan sitta när jag tränar. Men har knappt gjort det denna vecka..Mm imåndags ja. Ja fy fan. Känner mig som 85 bara rullatorn som fattas.

Idag är det en nya dag med nya möjligheter. Så nu kör vi. Kl 11 är ska jag ska jag till gymmet och lära mig monster maskinerna lite bättre. Riktigt svårt att gymma om man inte kan man dem riktigt.
Alvin får följa med. Ska nog gå bra=)
Halv 2 kommer F hem då hämtar han Olle på dagis. Sen ska det lagas middag och städa, städa får jag nog göra innan F kommer. (Hjärtattack varning) 

Kl 17:10 ska jag prova spinning. Sjukt längesedan. Hahha kommer i håg jag och Jessie fick oss ett ryck för några år sen provade på gullsjö en kall vinter morgon kl 07:00 Riktigt jobbigt. Där kan man snacka skav sår haha..

Nu ska jag bokstavligen hälla på mig smink för att få bort ringarna under ögonen.


Nelly.com

Har bläddrat igenom hur många klänningar och toppar som helst inget som fall mig i smaken..Mycket konstigt. Får leta vidare=) Förmiddagen var lugn och fin. Hämtade Olle på dagis för att sedan åka vidare till doktorn. Han märkte inge konstigt med magen. Han skickade in oss på labb igen. Denna gången för ventagning. Då ser de om det finns spår av gluten allergi  eller laktos intolerant. Jag är ganska säker på att det är något av detta. Så nu väntar vi på provsvar. Kl 16 var det middag för Jossan och Ebba. Soppan blev toppen men hade inte skadat med mera krydda. Skulle haft chili pulver i. Barnen bråka och busade som vanligt=) Alvin var nöjd han fick en riktig show. Hoppas verkligen på bättre sömn från lilleman idag. (PLEASE)
Imorgon är det mera inskolning för Olle som ska börja på stora avd=) Tror det kommer bli kanon. Hade hoppats på pilates till morgonen men hinns inte med, så det får bli body balanse realese på kvällen..

Natti natti.....


Jo men det var ju skönt att INTE SOVA i sängen

..Alvin har ju såklart hostat sig igenom natten. Så det var sittande ställning i soffan. My gusch..Ska till doktorn med Olle runt 14 så jag får nog få lite host medecin till Alvin <3



Alvin 2 dygn gammal. Nu sitter han här och försöker ta sig fram snart 8 mån. Varför går tiden så fort?



Naaaw Olle nästan 2 år. Öroninflammation ( vanligt på honom då) Har bara kort kvar på datorn från hans 2 års ålder alla andra är borta virus. Så jävla störande. Men som tur är har jag de flesta i album..
 <3

Idag blir det inte många knop. Ska snart förbereda middagen som består av Köttfärssoppa.
Ska se om jag hittar någon bra iphone högtaler. Nån som testat om de funkar bra.?


Ska bli så skönt att krypa ner i sängen.

Det är de bästa med att F åker och jobbar. Får sova i sängen. Jag och Alvin sover i soffan när han är hemma. Blir så jädra trångt, plus att Alvin sover ju ganska oroligt/hostar igen. Med trångt menar jag att jag,F och Olle sover tillsammans och Alvin i spjälsängen. Varför vi alla sover så är för att vi bara har 1 sovrum men Olle och Alvins rum är på g.

Var hos doktorn med barnen förut. Ååå vilken piggelin Alvin var. Jo men det är han väl, just hostan som är jobbig. Olle lämnade urin prov visade inget men de kör en urinodling på det för säkerths skull. Imorgon ska Olle vidare till en annan läkare. Har startat en utredning angående hans mage. Han är ju i en lite lurig ålder . Kanske bara kör med att han har ont i magen blivit en grej kanske. Hoppas verkligen det.

Annars idag så har det varit fina fisken. Fick ringa in farmor på eftermiddagen så jag fick iväg och body pumpa. Riktigt dåligt pass var det idag. Buuhuu.

Neee minsan nu ska jag krypa ner hos mina änglar.







<3 <3 <3


.....

Natten blev ganska bra ändå. Alvin palvin krånglade mest på för natten. Så jag har sovit ganska ok. Pratade med vårdcentralen förut fick tid kl 11 så jag hoppas det är urinvägsinfektion på Olle så det inte är något annat. Får nog göra oss i ordning nu..


Verra fluffis

Köpte sunsilk shampo plumped up volym och balsam. Tvättade ut håret och fönade, blev jätte trolligt och fluffigt. Ni som vill ha lite mera volym, prova!

Ostylat och fluffigt




 
haha Olle slängde fram sin orm precis..

Dagen i dag har bestått av matlagning och ett väldigt slappt pass på gymmet.

Har några härliga nätter framför mig. Alvin är dålig igen, stackars barn! Olle har klagat länge nu på magsmärtor och de 2 senaste dagarna har han inte gjort annat än gnällt, kissat och kissat. Ganska stor chans att han har urinvägsinfektion. Mina älsklingar. Doktorn imorgon. Ni vet den trygga "primärvården" får ont i magen bara jag tänker på det.
Ha en skön natt alla ni som får sova , era as=)


Godmorgon eller godmiddag kanske



Hoppas inte jag skrämmer er haha..varit en riktigt slappar dag. Alvin har sovit VÄLDIGT dåligt i natt och ja med då såklart. Tröttast.com
Ska snart börja göra matlådor åt F kul!!

* Fläskfile ( sen i går)
*Korvstroganoff och ris
*Kycklingfile med wokade grönsaker
* Köttfärsås med spagetti

Har och göra=) Ieftermiddag blir det gymmet. Ska köra crossen, bröst och mage.
Jävla bebismage ska bort bort bort!!!

Tips på bra brun utan sol..



För kropp och ansikte. Finns på apoteket..

Lather


Stavfel, so what?

Jag läser en del bloggar och det är ofta bloggerskorna får kommentarer på stavningen. Typ - Din idiot det heter objekt inte obejekt..Varför ens orka bry sig. Kommer i håg min första blogg jag hade. Fick spydiga kommentarer ofta och självklart av kräken "anonyma" Stå för fan för det du säger! Min stavning är väl sådär men oftast består det av stress. Oj där skrev jag fel men hinner inte ändra=)
Äää låt oss stava som vi vill..

Dagen i dag.

Träning
Bus och lek med barnen.
Storhandlat
Dagliga sysslor.
Barnen sover nu. Älsklingen och jag chillar med ett glas vitt medans fläskfilen med ädelosten står och puttrar.

Sen blir det the town i gen. Jag smygkollade lite på den i går när F hade somnat. Fantastiskt fin film med Ben affleck.




Lets dance med Bagge .......


Olle ca 1 1/2 år sen..Tiden går..<3




...Bagge Bagge bagge gooos. Han är som en mjuk och go nallebjörn. Kommer kolla bara för att han är med! jo men annars var det Karlstad hela dagen. Fick tag på det man behöve. En stekpanna. Jag råkade vara tjuv slant med en filt från ikea i Alvins vagn. Glömde hans snutte hemma. Denna tar vi, lade den brevid honom i vagnen. Vips så var den obetald och vår. Lätt hänt=)

Har gottat ner mig i soffan med en ledsen Alvin han gjorde sitt första stunt hopp ner från soffan och slog i huvudet ordentligt. Nu börjas det ska utforskas och prova på massa tårar blir det. Snutten min!

Imorgon blir det pump 9.30. Lovely.

Ha en bra fredag..


Death race 2

Blir det på film nu. Death race 1 är jättebra. Så har stora förväntningar på denna. En riktig hunk som är med oxå.
Har väldigt ont i min axel , måste ha överansträngt mig på träningen. Vilodag i morgon = Karlstad med bror och familj.

Kvällen i bilder..

Mina prinsar







 Älskar er




Tänker inte skriva att det snöar..

För det tror jag ingen gått miste om..Har haft en lugn och fin morgon med stretch, god frukost och mys med alla grabbarna grus. Idag blir det inte mycket gjort. Sitter hos mamma nu och inväntar en kopp kaffe. Blir träning kl 16:30. Skönt.  Body pump



Lather


Konstant hungrig..

...Och då menar jag det där riktiga hunger suget..mmm älskar mat. Till middag i dag blev det pannbiff och potatis mos. Alvin fick potatis och kalvsylta. Det gillade han. Tills kvällsmat blev det omelett med räkor inte fy skam det heller. Alvin somnade vid 7 och Olle somnade ganska nyss. Så nu väntas älsklingen hem från norge. <3

Pilates - Riktigt jobbigt . Känner redan av träningsvärekn. Härligt. Imorgon blir det pump. Emelie ska följa med och prova, hon kommer att gillat!!

Dagen i bilder:















Nu är det slappar dags..


Pilates 45

Ja men herregud innan jag var färdig med städningen i går..Jag hade blodsmak i munnen innan köksgolvet blev färdigt. Måste ta det en gång till. Trevligt! Men nu är det ljus och fin miljö..tråkigt bara att det är så långt kvar men vi får hålla tummarna på att det går fort. På snack om tiden. Ska börja jobba den 1 feb. Kör två mån så kan jag gå hemma under sommaren och börja skola in Alvin på dagis i augusti.

Ska snart iväg på ett pilates pass. Ganska tråkigt men mycket effektivt. Stärker dina inre muskler och ökar smidigheten..



Inte alls sugen. Men i morgon blir det pump den bästa träningen..

Såg att det skulle komma en del snö imorgon med kuling varning! Nice!


Dålig update..

...Men har verkligen inte orkat ...
Hur svårt kan det vara. Var ute på galej i lördags. Å efter det har jag varit som ett vrak, igår på träningen men herregud kändes som det var första gången jag tränade. Hade i försig ätit dåligt med.. Hemsk känsla. Ska ta igen detta nu ska skura köksgolvet på knänen med en grov borste. Gammelt! Men ska man ha detta äkta vita gamla trägolvet så e det bara att putsa på!

Som sagt vi var ute i lördags. Himla roligt och ovanligt gäng. Bill och bull såklart. Sen var det Kathrine,Amy och Marre. Riktigt längesedan jag träffade Marre så det var ju hur kul som helst. Första gången jag partade till det med Amy och inte sista gången super go tjej. Kathrine världens gulligaste. Satt hos Kathrine innan vi tog taxi ner till hörnan. Där vi hade det väldans trevligt, kraschades lite glas, precis som det ska vara. Gick sedan vidare till Hc.. Mmm riktigt längesedan jag var där. Gillar fortfarande inte det stället. Eller ja stället är det inge fel på nog mera folket haha..
För gammal

Men hade det super nice med flickorna och det som var meningen <3

Dagen efter, pigg som en lärka. Men när kvällen närmade sig blev jag helt utslagen och har varit det sen dess..

Ska ta bort julen nu och här vräker snön ner känns rätt (inte) Vill ha sommar,sol och bad. Grillning med fina vänner...

Lite pics:

















Måste verkligen ta tag i STORSTÄDNINGEN nu..yummie!


Finaste finaste finaste på denna jord









1 Jan 2011 12:24

Gårdagen var perfekt.
God mat och trevligt sällskap. Övertrötta barn som bara vänta på att få smälla. Var ute och smällde med Olle och Rickard mellan måltiderna. Så här latjo var han..



Olle in action..



Rikard in action..



Moi in action..



Ha ha alla bara var craaazyyy



God mat.

Övertrötta Alvin stupade i säng runt 21
Olle stupade 22..
Familjen lämnade oss redan vid 23:00 då var alla bra sletna och vi hoppade i säng redan 00:05=)

Olle vaknade och hade ont i magen vid 01 spydde såklart.Alltid nåt det senate. Han är lite hängig men har inte spytt något mera.

Ikväll ska jag vara spontan med Jossan, Amy. Kanske Wero, Malin H och Marre..Ska ut och slira..äntligen. Undra om det är nån som går ut på nyårsdagen kommer inte ihåg alltså.

Ha en bra nyårsdag, för det ska jag. Inga barn sjukdomar ska stoppa mig i dag. Det får pappa F ta..=)


RSS 2.0