Lantchips,Julskinka och Jul must

Kan ju börja med att vi trotsade ovädret igår och åkte på skyltsöndagen. Strosade mest i affärer gick absolut inte att stå på torget länge var väl där 10 min så Olle och Ebba fick fiska i dammen och prata med tomten. Sen åkte vi hem för advents fika och massa babbel. Barnen härjade hej vilt , precis som det ska vara.!







Det kom en del snö igår. Olle griljerar veckans julskinka. Han är så seriös, inte som mamma precis. =) Alvin sitter och suger på en banana...

Åker till Karlstad imorgon med min bror medans Olle e på dagis. Så det får gå fort. Jag ska inte ha nåt speciellt. Snäll syster yster och ställer upp såklart. Nu ska här molas julskinka och massa gotta. Har i nte tränat i dag har ont ihalsen så jag tröst äter, SÅåå Verra style!


1 : Advent <3

Godmorgon. En perfekt 1:advent snön faller ner med tjocka stora flingor. Lite halvurrigt inne. Har tänt massor med ljus. Hela familjen sitter i soffan och kollar på tomte tass. Ska snart börja med julskinka frukost.
Äntligen har mina hormoner lungnat sig har haft fullt upp med det ena och andra därav dålig update. Ska ner på skylt söndagen sen men blir nog inte långvarigt. Jättekallt ute och blåser. Stackars Alvin är tvär förkyld igen och jag har ont i halsen. Men han är helt underbar ändå.. Dags att börja med frukosten..



Ha en fin dag..

Totalt Knäckt

Överkörd av ett tåg..
Det e sant därför jag uppdaterat så dåligt. För att : Jag får inte tag på 4 hank gardiner VINRÖDA inte RÖDA. Helt omöjligt. SKIT!

Igår kväll var Malin här med barnen de lämnade boet strax efter 22:00.. I dag har vi varit i säffle...Hitta ett par mjukisskor 249:- kapphal. Det var det enda.

Ska slänga ihop lite middag nu. Sen blir det staden igen...!!!


Jag är arg

Som ett bi, väntar på lingon veckan som vägrar komma. Vill skrika. Ska snart iväg och träna får skrika då. Mamma ska ha Olle och Alvin medans jag tränar. Ikväll blir det pizza kväll med Malin och Tilde . Vad kan sitta bättre efter 1 timmes tränande. :) Shoppad loss lite på förmiddagen. Behöver verkligen ett par varma skor. Hitta inga. Konstigt Åmål har ju såååå stort utbud. Jag vill ha en fräsig leksaks affär. Det saknar jag och en massa fräsiga barnkläder. Dags att öppna kanske. Annars så är det skönt att komma iväg och handla. Måste hjälpa Olle nu han har limmat fast allt på köksbordet hehe sötnöt.

Första julgruppen gjord...

Gjorde staden förut. Köpte den sista hissgardinen på widedals. Så sööt! 249 :- Jätte billig. Hoppad även in på panduro och köpte lite pyssel. Efter det åkte vi på Olles gympa. Alvin satte jag i ett hörn på hans overall,packade även ner lite tugg leksaker åt honom och där satt han. Mycket att kolla på=) Hann precis in på grönsakslagret och raffade åt mig:

* 1 Vit keramik kruka
* 1 Våreld
* 1 Hyacint
* 1 murgröna
* Ljuslykta
* Mossa
* Jord
* Silver bling bling...

Resultatet:





145 :-

Julens färg är röd, men gillert inte. Vill ha mest vitt och silver. Finns inge fulare än tex: En julgran som är guld och röd. Är bara okej hemma hos mamma. Lite rött får det väl vara of course men väldigt lite. Som duken ni ser på bilden. Mycket vitt och lite rött.
Medans jag pysslade så pysslade olle med sitt. Han ska göra en julbok till sin pappi. Gullerumpan!
( Vad det blåser ute)



Tog en drick paus=)

Alvin satt bara och var söt



Imorgon blir det lite ärende med Jossan. Mycket som ska fixas innan jul..

Good night


Pilates

Körde det i 45 min förut. Riktigt jävla jobbigt. Man tränar så många muskler som sällan tränar man går in på djupet..Kommer kännas gått imorgon det.
Tråkiga nyheter Frazze boy kommer inte hem förräns på fredag..Lång vecka. Men då är han ledig nästa vecka så det är det värt. Måste hinna med en del saker här hemma. Inte så lätt när han är borta så mycket som han är. Jag har ganska fullt upp på dagarna jag med kan man ju säga=) Jag och Olle ska iallafall röjja lite mera bland julsakerna. Ska ner och köpen en hissgardin till köket..
Svänga in på panduro en sväng och köpa lite jul pyssel.. Olle är väldigt mycket för att bygga och skapa. Kul! 

Här kan jag inte sitta längre ska ta ett ryck med dammsugaren innan staden...

Bye



Så här mysigt har mina duvor när jag grejar=)

Ekar hohoooo

..Hjälp är så trött men ändå sitter man här och blänger.. Funderar på min önskelista men det är helt tomt..

* Digitalkamera
 * Magic jeans
* Parfym
* Underkläder
* Tempur kudde till nacken

Detta är ett måste!! Jag har nästan alla mina klappar färdiga skönt...Allvarligt måste lägga mig nu..Pilates imorgon 9:30 Gött!!!


Väder rapport från Åmål

- 4

Friska ishavs vindar ifrån Polen

Yr lite snö


Ska man inte göra något speciellt så tycker jag det är underbart med detta väder.. Tända massa ljus och filura på min önskelista. Ja, jag blir som barnen. =)

Ska luncha med Jessie på travbanan idag. Det var längesedan. Haha travbanan vad trevligt det låter...INTE! Men det kan rekomenderas fantastisk god mat. Miljön är väl sådär.
Efter det så blir det till att hämta Olle darling på dagis sen hem till Malin holmski...

Den 17 dec har vi styrt i hop en fika på Mörtebol. Johanna fyller ju 15 (30) snart men är inte hemma då så vi tar en mysig julfika här med massa babes. Smider en del planer för det riktiga 15 års (30) kalaset....Kommer bli så bra.!!!!!!!



Jag och Johanna 06

Dags att sätta på mig facet..Höres


Spagetti armar och ben..

Hej hopp körde 2 pass förut. Började med body pump och avslutade med hardcore...Ganska mör just nu...Men det är ju det som är meningen. Lika bra att köra på så länge man har motivationen. Hoppas den varar länge. Jag har faktiskt aldrig varit så intresserad av träning som jag är nu ( konstigt) Lite större och slappar nu efter barn nr 2. Ju äldre man blir ju svårare är det att få tillbaka 20 års kroppen, ganska naturligt kanske...

 Naaaw!!!

20 år. Zakynthos, med de bästa flickorna - behöver inte säga mer!

Skulle nog kunna hugga av mig vänster handen för att vara så goo igen.
Ja men det e väl bara att gilla läget=)

Ska gå in och pussa på mina <3 nu..

Godnatt på er..


........Hej.......

Har sovit underbart inatt både barnen sov till 08:00. Utvilad. Har hämtat ner 4 blåa stora ikea säckar med julsaker, rensas..?? Ojjaaa..
Ska även bege mig ner till widedals och köpa en hissgardin med knytband..Den är så fin.. Massa planering inför advent och även till 31 jan (i väg på en tjej grej <3)

Ska iväg på träning sen. Kan inte bestämma vad...Pump, hard core, step,. Tror det får bli pump och hard core..Försöka få med Jossan på det..
Nu ska jag bara sitta och må lite innan jag tar tag i mitt hår till virvelvind....



Olle och Frazzes arm i en bubbelpol i Gbg ....Hur gött!


I väntan på John blunt blund

Jag är den som sover minst och alltid den dom lägger sig sist. Märkligt! Var på Karlberg förut och tittade när Olle hade uppvisning.. Så urgulliga de små liven, springer omkring som yrväder. Huvudsaken är att de har kul;) kommer nån enstaka bil imorgon. Bloggar från iphonen och det går ju som sagt FORTFARANDE inte att lägga ut bilder. En HEMLIS vet ni varför jag inte kan sova thiihiiiii kollar på like à prayer med Jay Smith " lööööve" Inte en dag över 14. Sweet dreams

Kaffe som kokar...

haha hård träningSlurk, bubbelibub, psch pscyyyy. Underbart att höra det ljudet på morgonen. Jag och Alvin har sovit i soffan i natt..Han har blivit snorig i gen...det gick bra det med..
Ska hem till mamma nu en sväng på morgonen och fixa med kort från Alvins dop.



Den spontana sne luggen. Blev nöjd!

Jag och Jossan tog med oss Olle Alvin på en riktig pulk / bob tur. Men fick ställa grejerna ett tag så de fick bestiga mounteverest, hinderbana på en åker you name it. Joosan skulle promt ut på en åker för en granjävel.. haha störda!













haha hård träning





haha helt slut!





Jossan fick tag på sin gran, naaw=)

Hoppa hoppa



Klipp dags

Åker och spontan klipper luggen. Kul, for now:) sen åker jag vidare till Mcd och blir medlem för ett år . Nu är jag fast.. Bloggar från iphonen så det blir som det blir... Lather ( hm stavas det så:) )

When you call my name

Jay Jay Jay Jay Smith . Verra Smith. Klockrent!

Fredag hela dagen

Vilken  dag, härlig. Heybaberiba liksom...Tomte tass filem var mysig tyckte jag och Malin barnen nee..de var mest intresserade av negerbollsrns,popcornen,chipsen och julmusten haha salig blandning. Så sjukt gott med negerbollar. Åt nog en 6 st pch fick nästan spy..Men tvingade i oss middag efter det. Alvin och Siri fick potatis och morötter...Allihop tackade för sig sen bar det hem till Wero på kaffe. Lite ärende på stan och nu sitter man här i soffan med Alvin i knä ett glav vin i ena och skriver med den andra.
Välkommen kväll..

PICS:


















Älskade gullungar..<3

Nu är kl 20, vad börjar då...kan ni fundera på för det är nog INGEN som vet..


Fredags morgon mys

Godmorgon sunshines..
Idag kommer Malin hit med sina trollisar. Vi ska ha fredags mys. Hyra film, tänkte baka pepparkakor men jag tror vi tar negernollar. Det är riktigt mys det. Ska hyra den nya disney filmen tomte tass..Urgullig.
Småttisarna ska nog får lite kokt potatis och morot=)

Kollar på nanny nu. Bästa jag vet på morgonen. Går upp "ofrivilligt då"
sätter på kaffe, tvättar ansiktet, går på toa, sätter mig i soffan med Alvin och inväntar lungnet före stormen. Olle brukar vakna vid 7:30 - 08:00
Sötnosen..



Säger som Olle kooooolllllaaa vaaaaa sööööööt

Ha en bra dag..ska jag ha för i dag är det en ätar dag..mums!


The ghost is alive- bildbevis



Torsdags flådar lite med en urskön ansikts mask..
Tränat och nu är det slappar time framför dumburken. Byggfällan och sen lyxfällan. Bra tv kväll.
Fick inga kläder till Alvin förut som verkligen behöver.
Olle fick sig ett par baggy jeans från kapphal.
Jag shoppade loss på affection.
Fick det jag ville ha..Maxfactors "rosa bandet kampanj" mascara. Så sjukt bra ser ut som man har lösögonfransar. Endast 179 kr . Ska försöka hålla mig till den nu. Alltid kul att prova nya.
Fick tag på det jag ville förutom väskan men det kommer.



Hiruderm är en lotion för benen för att hålla de snygga borta från blodkärls bristningar, blåmärken och skavanker.
Man får ju försöka sköta sig man är ju inte 20 längre, tack gode gud för det haha tuffa/galna/Underbara tider klart man saknar det=)

Ska tvätta av masken nu..
Ha en mysig kväll..


Powernap dags

Är sååå trött i dag och frusen.. Har lämnat stor killen på dagis och städat så nu blir det soffan, innan duschen. Tar med mig familjen och åker till Säffle senare i dag. Olle vill på mc donalds och jag behöver lite nytt.

* Concelar
* Solpuder
* Mascara
* Väska

Alvin behöver lite nya kläder.

Kommer att avsluta kvällen med ett härligt pump pass på mcd.

Kollade runt på liet kort..Kolla in dessa underbara tårtor som Jossan gjorde till Alvins dop..

                         

Hon är duktig som få min pyssel maja..

Ha en bra dag



Tråkigt ingen box men en celsius

Var bra laddad, hade precis svept en celsius då barnvakten ringer och har fått förhinder.. 15 min innan träningen så det gick absolut inte få tag på nån annan. Gick in i tvättstugan och körde lite mag,rygg och arm övningar bättre än ingenting. Kände mig gött nördig.

Har ni provat denna. Tar den 15 min innan varje träningspass. Köper den på Gullsjö för 25 kr.


Snabbfakta: 

Celsius är originalet bland drycker som förbränner kalorier. Drycken har fem vetanskapliga studier bakom sig som bevisar att den förbränner kalorier och att den ger en varaktig energistimulans.

Genom att höja ämnesomsättningen med 12% under en period på 3-4 timmar, förbränner Celsius i genomsnitt 100 kalorier.  Den varaktiga energistimulansen upplever man väldigt tydligt om man dricker Celsius innan ett träningspass, då drycken även fungerar som en prestationshöjare.  

Under 2008 gjordes en tio veckor lång studie, vars syfte var att mäta effekten av Celsius i samband med träning. Resultatet visade att Celciusgruppen fick 32% bättre uthållighet, 50 % mer muskelmassa, 62% bättre kondition än placebogruppen. Celsiusgruppen förbrände dessutom 93% mer fett jämfört med placebogruppen. 

Celsius är en dryck som kan drickas när som helst på dagen, när du vill förbränna extra kalorier, vill dricka ett gott och nyttigt alternativ eller få en energikick. Den fungerar bäst i kombination med en hälsosam diet och regelbunden träning. Celsius är dessutom ett mycket nyttigare alternativ till andra drycker som finns ute på marknaden då den bara innehåller naturliga ingredienser. Drycken är dessutom fri från konstgjord färg, smakämnen och konserveringsmedel.  

Celsius innehåller varken socker, fruktos eller kolhydrater då Sukralos används som sötningsmedel (insulinkurvan förblir intakt). Det tog flera år att forska fram den blandning, Metaplus™, som finns i Celsius då målet var att kunna höja metabolismen på bästa sätt med naturliga ingredienser.

Drycken finns i 6 goda och friska smaker. Fyra är kolsyrade och två är helt utan kolsyra.

Nu ropar Alvin desperat på hjälp..=) Olle somnade för en timme sen, jätte trött efter gympan.

Trevlig kväll


Sopplunch- BOX

Tog ju en promenad till öppna förskolan i morse...



Riktigt kallt och stressad var jag ( klart jag hann ta kort) Kom ner till brevlådorna och var så nära på att vända och ta bilen. Tar ju ca 20-25 min att gå dit. Vi var redan sena, inte för att man har någon tid men jag tycker det är skönt att vara där runt 10 men kom runt kvart i 11. Tjejen som har hand om detta är underbar. Har samling, pysslar och leker bakar matbröd och göra soppa varje onsdag då. Jätte populärt för alla mammor/barn. Träffas och lekas. Gör jätte goa soppor=)
Promenerade hem vid halv ett för att röja lite på vinden..blää har bott här lite över 1 år och sååå mycket skit ändå röjde vi och rensade ordentligt när vi flyttade..men men..

Ska förbereda mig mentalt för boxningen ikväll..
Oooops Alvin snaskar på en servett dags att ge honom mat=)




Mee and my big boy..<3


17 november

Vart tar tiden vägen , snart fram med advents pyntet. Tycker såklart om att ta fram det som de flesta för det är ju så fint. Men längtar redans tills det ska bort. Brukar ta bort julsakerna några dagar efter jul..fort fram och fort bort. Missuppfatta mig inte älskar julen och dess mysigheter...
Idag var det riktigt kallt inte för att jag har varit ute men det ser kallt ut. Ska göra lite frukost nu sen blir det en promenad ner till öppna förskolan. Olle har gympa i eftermiddag med och jag har boxningen..Jippi!



Hoppas inte det blir riktigt lika mycket snö som förra vintern. Lite jobbigt att skotta när man är ensam hela veckan....Får se det som träning=)

Gränsen till tokig

Jajemänsan köpte en bilbana till Olle på jysk ord pris 299 nu 150 kr. Hem och sätta ihop denna mmm Alvin satt brevid mig och halv masade ryckte i allt som var och stoppade i munnen, Olle sprang runt som en gnu och skull minsan hjälpa mammi men alla vet ju att det blir ju inte lättare. Tänkte för mig sj samtidigt som jag försökte hålla lungnet ska jag fixa detta när Alvin somnat och Olle lungnat sig lite. Men nej stönig som jag är så skulle jag ha i hop denna plocke pin bana..Fick ringa in svärmor, thank you! Fick i hop den tillslut. Ganska kul grej, Olle tröttna ganska fort men inte jag, sjukt seriös!
Nu sover de små trollen och jag har nyss kollat på min älskling Anna Anka..Folk hatar henne, starka åsikter javisst. Men har rätt i det mesta. Säger sånt som folk inte vill höra..

Nu väntar jag in bartender skolan. 10:00 på 3:an

Vad tycker ni om designen?? Jag är i allafall sjukt nöjd, inte riktigt färdig ännu i think.

Ska surfa runt efter ytterligare julklappar. Letar för fullt efter ett piratskepp till Olle. Ska finnas i trä ska vara så fint att man helst vill hadet på en hylla i hans rum..Men självklart ska det härjas med det=)


Avnjuter 3 kaffet=)

Sitte och myser o soffan med mina prinsar. Tog en uppfriskande promenad förut. Efter att ha hämtat Olle på dagis så leta vi efter is fläckar som vi halka runt på. Kul!  Så här fin blev Alvins hand, ser ut som en bamse hand...



Den ramen fick han i present av Martina i sommras=)

Kollade på svenska hollywood fruar i söndags. Isabels dotter monday-lily har exakt en sån bok som Alvin fick av Johanna och Linus i doppresent. Bra där Johanna=)





Alvins första ord kommer bli champange...

Ska strax åka iväg och köpa en bilbana till Olle. I know det är snart jul, men han har varit så gudomligt snäll den senaste tiden, måste belönas..=)

Verra

Cha cha

....Wohoho besöks rekord i går..
Sitter och skrattar åt Alvin. Han har blivit fucking mental tror jag..Tänkte passa på att gjuta hans fötter och händer nu får se hur det går..
Bra väder i dag = Bra dag..Kommer nog en bild sen...

Verra

Ung & Bortskämd


Slänger in en bild på sötnöten Alvin som har blivit så stor 6 mån 28 nov. <3<3<3





Sitter i soffan ny tränad och ny duschad och smälter maten. Kollar på ung och bortskämd- namnet säger allt. Lila lilla Olga , bara att städa namnet sitter ju som ett smäck. Jean-Pierre haha vilken stjärna.




Nää vilket skit program..Bättre med pensionärsjävlar som börjar 22:00 på kanal 5 tror jag..

Dags att ta kvälls surfen, kolla lite julklappar. 
Byyye

                             



                              


Blogg.se

Snälla fixa så man kan lägga ut bilder i från bloggen via iphone . Skulle underlätta för många. 

pics

 
Olle 1 år


Grebbestad 08




Marknad i årgäng


Tilde och Olle

Oliwer och Olle förra vintern..






Monday morning

..Har sovit som en gudinna inatt. Både lill killarna somnade halv 7. Mamma och pappa hade quality time god mat, bra film och massa kärlek. Ska krya ner under filten i soffan med Alvin och bara skita i alla måsten. Ska hämta Olle på dagis 13:30 det e det enda. Ska kolla på other boys nån märkligt film.
Hej så länge





















Fars dag

Alvin somnade allt till slut i morse. Men då vaknade ju Olle men pappi tog med sig Olle ut..så jag fick sova till 10:00 . Söndags lyx. Frazze fixa fin fin frukost minsan., kan tro att det är mors dag:) han ska få sitt i kväll såklart! Ska snart klä på barnen och åka till pappas grav och tända ljus. Känns så meningslöst att gå dit för han finns inte där utan han är i mina minnen och tankar dagligen. Men är noga med att graven ska se fin ut. Finns vissa som inte sköter om sinna nära och käras gravar, så länge man kan och orkar så ska man sköta om graven. Bara för att det är en kyrkogård så ska det inte se trist och grått ut. Fy för det . Varje vinter sätter jag ut en tomte på graven, har blivit en grej sen jag var en liten tjej. Gravar ska skötas så är det. Ha en bra dag!

Not not not okej 05:00

Sitter uppe och kollar på Grease 2 min favvo film sen länge tillbaka. ( sitter inte uppe frivilligt nej) Michelle phiffer. Hur snygg? Ska ta mig en kopp te. Kollar om det funkar att blogga från iphone .

smöli pöli

.....Vaknade av att Alvin ligger och gurglar och pratar så himla söt. Han är en sån nööjd bebis fast han e sjukis. Undrar om det har att göra med att han är nr 2. Olle var oxå nöjd men inte alls på detta vis. Alvin är så cool lugn bara följer med..Men det tackar vi för. Eftersom Olle är i sin trots men det har blivit lite bättre.Tänk att vara van att få all uppmärksamhet och all gos sen pang så har man en lillebror som alla vill snosa på. Fan vad jobbigt förstår de små liven plus att de är i sin trots och håller på att utvecklas. Måste tillägga att han är en snäll och hjälpsam storebror min Olle=) 
Ska snart i väg att pumpa, kunde inte hålla mig. Kul när man har motivation.
Ska testa min webcam...

 
Naaw gose gos

Kanna med kaffe..

Verra

Skiiit väder

Kan man väl lungt säga..jag är knäckt att snön är borta gillar jag inte. I går kväll satt jag Olle på bobben och Alvin i bebis pulkan och knöt ihop dem, jätte mysigt knastra så fint i snön. Men men det var de. Hela dagen har varit upp och ner gick inte upp förräns 9:30. Underbart. Frazze var liiite trött Alvin vaknade 4:30 haha kan han gött ha..
Nyss varit på teater svängde e del. Sitter nu hos moder jord och tjatar eller jag sitter med datorn och hon myser med barnbarnen. Skulle iväg och tränat men alltid nåt i vägen, handla,städa,laga mat, idol och vin thanks god its friday. Får bli en vilo helg ifrån träningen..(Gilla inte)

Imorgon blir det fika på xo för Johanna och Malin kommer hem GILLA GILLA.. På kvällen blir det tjej mys hos Jossan mys byxor och ett glas vitt eller kanske inte tjejmys. Johannas grabb ska nog med.  Sätter på en film åt honom i Ebbas rum..





Halloween förr förra året..pirates...
Polis, häxa,doktor, flygvärdinna,pirates och glamour lady..Kul kul..
Dags att vara lite social...
Ha en bra fredag det ska jag..



Fin dag

Gott med solen lite vitaminer! Ska till bvc med Alvin han ska få 5mån sprutan. Sist gång blev han tvär dålig så jag har ju nåt att se fram i mot. Ska sparka i gång Frazze i dag så han kan greja lite med grejerna här hemma. Typ fixa iordning värmen lite bättre..Kl 11 redan halv 12 ska vi vara på bvc ...ska BARA göra ordning mig och två till..Lätt fixat som supermamman.

Ha en bra dag.


Yez box

Mår så sjukt bra efter varje box pass så det går inte förklara jag mot världen=) Gött de. Olle har äntligen nyss somnat, han vilade middag i dag han somnade i bilen,alvin och jag med..haha. Dom somnade när jag körde in bilen på gården, what the hell liksom..jag tog mig en tupplur jag med varade inte så länge som tur var trodde jag frös ihjäl när jag vaknade. Barnen hade ju massor med kläder på sig men inte mee.Det var ganska välbehövligt. Har sovit sjukt dåligt det sista tack vare lillkorven som varit förkyld i ca 2 veckor om inte mer.. Det negativa med vinter alltid en massa skit. Förkylningar,vinterkräksjuka vidriga rs-viruset galna ko- sjukan m.m...=)

Funderar på att sluta blogga, skoja kul va?
Flytta den till wordpress.com
Blogg.se har ju inte den appen så man kan blogga ifrån iphone. Funkar liksom inte. Hatar att sitta med laptopen..
Ska fundera över natten..
Nu blir det Dear John...

Natti
Verra


Its winter

Trivs som fisken i vattnet. Älskar när det blir mörkare ute, kallare och snön faller, tända massa ljus och bara mysa till det. Jajemänsan kl 09:00 satt Alvin ute i kärran och Olle på bobben. Perfekt morgon väder . Slet som ett djur när jag drog omkring på dem..Morgonens träning vill jag lova.



Pigg och glad som alltid



Nöjdare än nöjdast.

Längtar tills box ikväll..har en bomb inom som måste explodera snart...Mina hormoner är helt galna krigar mot varandra vete fan vad det är frågan om.. Så det ska bl skööönt!
Nu ska det slappas med de bästa <3

Verra


....tränad och klar..

Börjar bli bra biffig nu..haha. Provade på pump på gullsjö förut. Riktigt bra i hopsatt. Gick verkligen igenom varenda liten muskel. Skönt. Imorgon är det booooox längtar ihjäl mig.
Har krupit ner under filten i soffan brevid en snarkande Alvin. Ny tränad, ny duschad, ny äten. Kollar på Anna anka kom i form, besatt av det programmet. En kvinna me goo i
Eftersom Olle pojken vägrat mat de senaste två dagarna så provade jag det som Anna visade förra veckan. Delade tinad torsk i små bitar stekte på svag värme i olja med färsk spenat, tomat, lite salt och citron peppar. SJUKT GOTT alltså. Lite för nyttigt för mig men kan rekomenderas alltssååå!

Ska se om jag kommer ihåg hur man lägger ut en bild...hmmm



japp det satt som ett smäck. Hoppas snön e kvar i morgon och att det inte blåser lovade Olle att åka pulka...wrooom..

Dags att pussa barnen godnatt och snart krama kudden här lägger vi oss tidigt!

Verra

Det var inte igår..

Inte i förrgår heller.

Men vi kör på. Skit sugen på att ha en blogg just idag. Måste bara fixa med designen så den blir personlig.
9 nov och snöar gör det, härligt! Suttit inne i 2 dar med sjuka barn..psyket e på topp. Ska bli fantastiskt skönt att åka iväg och pumpa. Hörs ikväll..

Verra

RSS 2.0