Leklandet och hos J..

Slänger in massa bilder från igår..

Var och tränade förut. Har inte tränat på 2 veckor..Hello loser..Orka fan ingenting,man tappar ganska fort..Gör ett nytt försök imorgon fast med spinningen!..
Nån som kollade solsidan igår?
- Nedu musslan slöt sig...Hahaha så bra.

Ska bädda ner mig snart hos mina underbaringar..<3
Men först..





















Fika hos Jessie



Världens goaste" kamphundar"...=)








Olle,Nala och J har pusskalas..



Två VÄLDIGT sletna barn..

Vi hade i allafall en toppen dag..

ZzzzzzzzzzzZzZzzz

Hel dag i Karlstad. Lekt järnet på leklandet!! Skrapsår på armarna. Lägger upp bilder imorgon. Hälsade på goingen Jessie , syns för sällan men nu kanske det blir oftare . Jag menar jag är ju mer i Karlstad än i tösse hihihi.. SOVA. Imorgon jobb.. Olle du är bara för smölig:) Godnatt

Melodifestivals mys på mörtebol

Karlstad resan igår hade ju varit bättre, fick absolut inte det jag ville ha. Olle var på det sämsta humöret ever. Var ganska skönt att få gå till jobbet..=) Fick mig en ny jacka och skidbyxor till Olle..Plus i kanten.



Dagen i dag har bestått av jobb till 16:00 sen fort hem i duschen. Kl 17:00 ramlade Jossan och Ebbis in för lek och mat!
Olle somnade tidigt men det var värre med Ebba och Alvin..(Övertrötta)



Hahah gossisar!

Maten bestog av revbenspjäll, tsatsiki och en smarrig ruccola sallad...(revbensspjällen smaka skit)



F är ute och firar en kompis som fyllt 30. Så imorgon blir det Karlstad. Leklandet och senare hem till Jessie och A nya place=)

Bye bye then

Underbart bara -5

Slipper man frysa rava av sig, gött de! Fredag hela dagen. Ska åka till Karlstad med alla grabbarna..Shopping och leklandet. Kl 16 väntar jobbet. Så det får bli en racer visit. Var och fick behandling i går. Hade 2 nerver som låg i kläm. En i nacken och en lite längre ner vid pubis. Så sött pubis=) Men nu så 1 behandling till sen är det hårdträning hemma efter ett program som jag ska få. Skit tråkig träning som han sa. Men måste agera nu..Så nu kör vi!

Alvin goes crazy..Det där med att sova har aldrig varit hans grej, men han har alltid varit lugn och nöjd. Men nu ni. Sitta stil och leka. BIG NO. Här ska härjas. Hänger lite i gardinerna, äter på mammas fina stora freds kalla,drar i dukarna...Haha nu börjar det...Hej då sitta still i 2 min=) Söt röven!



Min lilla groda



Min älskade bobbokrullis <3

Ha en bra fredag!

Färdig tapetserat

Olle och Alvins rum är färdigtapetserat och taket är färdig målat. Kommer bli kanon när allt faller på plats.
Ååå Olle börjar äntligen bli piggare, stackarn har haft riktig influensa. Tog med mig honom ner till Netto förut och köpte lite musik instrument. Så nu ni är det livat. Det värsta är att jag börjar bli dålig. Skröt en del igår kväll om att man är van alla baskisar men inte det. Ska vila ordentligt i dag för det är ju absolut ingen konst med en 3 1/2 åring och en 9 månaders. Ge mig styrka. Idag blir det pommes, en stycke köttbit och nån smarrig sås och sallad. Ge mig nu. Var är min kock när han behövs.




I eftermiddag blir det massage..

Ne ni dags att .........


Flick fisching på iphone..

..Olle brukar spela det på iphonen, går alltid väldigt bra. Gör som du brukar nu Olle att du håller hårt i iphonen så slänger du ut spöt. Ja ja tappade fästet och åker rätt i rutan. Men det gick bra. Thank you !!!

Hur underbart är det inte när man öppnar sovrums dörren och det är ljust ute. Måste drömma tänkte jag. Kl visade 08:00 LYX
Pengar,diamanter,släng er i väggen!

Olle är lite piggare men har en vidrig hosta som inte vill ge sig men det brukar sitta i. Nu bli det till att ta tag i snabeln och snygga till här. Ikväll blir det pizza mys med fam Holm/Körner..



Ha ha Olle stog och skrek härom dagen. MAMMMMMMA...Han smyger sig in överallt...<3<3<3

Vabbar för Olle man idag.

Hans feber vill inte ge sig. Den har minskat men nu ska den bort bort bort. Han är liksom vitare än snö i ansiktet. Borde verkligen ta tag i städningen. Men nej orkar inte. Vill verkligen träna idag med. Mamma kanske kan sitta i kväll så jag kommer i väg en sväng om. Kollad på tvins den kanalen med träningsredskap. Blev sjukt sugen på att beställa denna..



Ab circle pro

Resultatet:



Inte månader bara veckor. Är det inte fantastiskt. Jag tror ju på allt, så värt att prova. Kommer i håg för några årsen. Handlade nästan maniskt från tvshop.se Kul grej!

Mmm ska fundera på detta..=)

Ska snart förbereda maten. Kotletter och pressad potatis.

Jag suger, i know!!

Har jobbat till 21:00 Så nu har jag gottat ner mig i soffan med honungs te, apelsin, en jätte förkyld sovande Olle tvärsöver mig..Kollar självklart Big Brother. Har redan en "idol" Vannessa Lopez transa=) Helgen som varit har bestått av jobb, förkylda barn, ingen träning och självklart Weronicas 30 års fest. Hade galet kul från början tillslut. Vi var runt 20 fina flickor som festade till det ordentligt, en del mer än andra haha.. När kl slog runt 00:00 gick jag Jossan, Johanna och Frida till xo för att fylla på med alkohol. Svepte en drink och tog med oss West tillbaka. David kom bort en snabbis och även Affe hälsade på. Ja men det spårade ur ett tag men rackarns vad kul man kan ha..Har tyvärr dåligt med bilder..Men ett smakprov eller 2 kan ni få=)






Wero öppnar en av sina fina presenter. Märkt för livet ska hon bli den 27 april 14:00 på fisch eye ink Karlstad av Jimmy =)













Jaja lite läppstift här och var haha snyggt



Ja men denna bilder säger väl allt <3





Lyckat=)

Dags att bära in Olle och mig själv in thaa bed..
Nighty nighty



Godmorgon sunshines

Åkte till jobbet i morse och dog kanske 3 ggr.. Jädrans vad kallt. Denna råa och äckliga kylan. Snälla våren ge mig ett tecken. Sitter på jobbet och ska snart dra igång. Väntar på min kollega. Kom hem strax efter 9 i går. Myste ner mig i soffan med älsklingen ..efter en 20 min så vaknade ju såklart Olle , 39 i feber och krupp. Kände på mig det hela dagen igår att han inte mådde bra. Stackars korven<3 Alvin härjar på som vanligt under nätterna. Idag blir det jobb till 16 sen hem och få sig en stor skopa kärlek av mina killar sen får man snygga till sig för 30 års kalas för våran älskade Wero som fyller 30 , psst :) grattis grattis. Ska försöka hinna slänga in ett inlägg innan jag går ikväll. Ha en bra lördag.

En riktig slappar dag

..Sitter i pyjamas alla 3 fortfarande, härligt! Inte sugen på att gå utaför dörren, brrrr! Promenad vore nice. Aja vi får se kl e bara 10. Har varit vaken sen halv 6 tjoff tjoff tim går. Ledig från träningen denna vecka. Känns inte bra men måste har överansträngt dem. Gör riktigt ont. Kunde sova inatt iallafall. Smörjer regelbundet med voltaren gel



Faktiskt bra

Ska till gullsjö på torsdag och få massage. Ajaj. Jätte skönt när man inte har så spända muskler som jag har! Men efter ett par ggr så=)

Jag sitter och stör mig lite på att jag ska till tandläkaren 06:50 imorgon. Vilken tid!!

Alvin har börjat krypa nu, han är överallt. 8 1/2 mån . Skillnad på Olle som var 10 1/2 mån när han började gå. Men det gör absolut inget. Han behöver inte ha bråttom=)





Måste verkligen klippa Olle någon dag...


Sofias änglar nu kl 20:00

Måste se, vill, men tårarna bara rinner! Fan vad livet är orättvist


Alla <3 dag

Har inte känt av denna dagen så mycket. Kom hen från jobbet vid 14, på köksbordet hade svärmor sätt en bukett tulpaner med kort i och en nalle. Gulligt! Olle fick ett pyssel kort och lego av mormor och Alvin fick ett pyssel kort och yougurtar..haha sött! Fick inget blombud av älsklingen. Stort minus på han=)
Ska ta med mig Olle nu och hoppa i säng upp tidigt imorgon med. Alvin somnaade vid sin vanliga tid 7. Jag dör om han vaknar 4 igen som han gjord i morse. Jag var så förbannad så jag tugga fragga (nästan) Inte kul nånstans när man börjar jobbet 8.. Har varit riktigt trött i dag. Träningsvärk som attans på massa konstiga ställen, provade nya body combaten i går. Så jävla jobbigt när man har noll kondition. Måste verkligen träna upp den. Ska ta en snabb kik och se om jag hittar något hot att ha på mig på lördag. Jajemänsan morran ska ut igen. Wero fyller 30 kommer bli ett riktigt bra kalas. Men sen får det vara lungt ett bra tag=)  japp japp..

Imorgon blir det date med Malin och barnen, myspysigt!



Mina <3


Skärpning på mig väl!

Fy vad dålig jag är på att blogga men den som väntar på något gott....
3 rätters middagen hos Jenny, kunde nog inte bli bättre. Maten var mums, vinet mums och sällskapet likaså. "MAMMA GRUPPEN" vi kan vi.. Var hemma kl 04:00 så jag var ganska sleten dagen efter. Sjöng singstar så väggarna skakade.. Så kul!  Vi ska köra så här nu varanan mån. Nästa gång är det Jessica som ska ha. Kul!

Dagn idag har spenderats med  mina boys of course, vid spisen, på träningen. Olle bakade muffins förut. Jag är skit kass på att baka. Klarade inte ens av blåbärs muffins. Jävlar vad de svälde över haha lite för mycket smet i formarna..Men jodå helt oki. Var ju faktiskt Olle som gjorde dem=)

Ska snart bädda ner mig. Imorgon vankas jobb på alla hjärtans dag. F är ju i Norge. Så det blir egen mys på små grabbarna på kvällen får se vad vi hittar på. Jobbar till 14 imorgon helt ok.

Bilder från fredagen är lovat!

Vi är som vi är.......























Där har ni oss " mamma gruppen"

Godnatt på er


Konstigt..

Gjorde ett inlägg i går kväll men det kom aldrig upp märkligt. Har jobbat tisd,onsd och torsdag denna vecka. Var hemma redan vid 14 i går men kände inte för något annat än att vara med killarna. Skippade träningen med. Tog med mig killarna ut i snö yran och gjorde en snögubbe. Fan vad svårt det var=) Olle fick en lysande ide att måla snögubben med vattenfärg. Så där stog vi haha färgen fastnade ju inte så bra då=)
Nu är det lite fix och trix innan jag lämnar Olle hos Ebba. Medans jag och Alvin ska i väg på nån tandläkar info. F är iväg på svenska rallyt åkte 3 imorse. Förstår inte det där riktigt. Sitta på en stol en hel dag i skogen och titta på bilar och dricka jägermister mitt i vintern. Göbb varning på han!

Men mamma Verra ska allt i väg hon med i kväll på 3 rätters hem till godingen Jenny, Lovely! Barnen är med farmor. Väldigt tur att vi bor grannar, underlättar mycket!

Hej så länge!

Lite sommar bilder i denna kyla kanske värmer våra frusna hjärtan









Dett är bilder från 09 så lille Alvin fick inte vara med=)



Hatar när man inte uppdaterar sin blogg dagligen

Nu är jag verkligen i en " inte prioritera bloggen " period. Är faktiskt helt slut på kvällarna. Sen jag började jobba så är det bara tjoff tjoff .. Ligger nerbäddad i sängen med mina prinsar brevid mig,sötnosar. Måste försöka sova lite innan Alvin börjar masa och innan klockan ringer. Jobb 7-13:30 imorgon. Sen är jag leedig ända tills på måndag Lovar att uppdatera mera imorgon. Good night.

Haft en perfekt dag..(nästan som vanligt)

Varit kalas hela dagen lång...Nöjd med alla fina presenter..!!  De flesta tacka för sig runt 17. Jossan och Ebba kom efter det för att ta resterna..Ebba och Olle gick lös på tårtorna haha ..
Dags för melodifestivalen och en tonfisk pizza mums!

Dagen i bilder..

Olle förberder tårtorna

















En väldigt trött Olle




Plockat av allt på tårtan hihih




A hahha mongon=)



Va fan hände med tårtan liksom=)

Ha en bra kväll nu..


Min 27 årsdag

Grattis till mig själv. Man närmar sig 30 med stormsteg. Efter 30 lever man sina bästa år säger de ju..Upp till bevis=) Idag blir det tårta och kalas. Jupp jag ska baka tårta..Tråkigt. Gillar inte att baka, riktigt kass på det. Brukar alltid få det bakat av någon annan=) Men Olle vill baka. Så det blir en jordgubbs tårta och en kiwi och mango tårta. Oh lord!

Dålig på bloggandet det sista. Listan är borta. Hinner inte. Inte lätt att jobba 75%. vara aktiv med barnen, träningen, städningen och sexlivet=) Men det går allt går!

Dags att förbereda inför kalaset..

Ha en bra dag!

Puuuhhh inte tid med blogg i dag

Jobbade till 14. Hem för mat in iduschen. Packa in barnen i bilen för att möta upp Jossan och Ebba för fika på konditoriet. Oj där inne var det livat:) lekparken men för kallt. Hem och ätankvällsmat natta barn. Sitter nu som en säck potatis. Nu blir det svensk maffia. Intressant inlägg...

Lite bilder från dagen..















Haha en spontan mys hörna under trappen. Promenaden blev bra förut, blåsten avtog som tur var. Alvin fick känna på snön för först gången..intressant.
Malin och Tilde var här en sväng på efter middagen alltid lika trevligt. F kom hem från Norge i dag, skönt!! Tog mig ett kvällspass på mcd, göttarns! Imorgon blir det jobb 8-14 haha känns konstigt att jobba igen..

Dags att krypa ner. Natti


Dag 11- Nånting jag oroar mig för..

Den största oron sitter i dödsfall,olycksfall,sjukdomar.. Sen jag har fått barn så tänker jag väldigt mycket kring detta.Urs.

Oroar mig för nästa lingon vecka=) Mår så fruktansvärt dåligt innan jag får den . Deprimerad. Jovars. Går över nästan direkt. Men faan vad jobbigt det är. 80 % AV ALLA KVINNOR lider av detta fruktansvärda PMS . En del har lindrigt medans en del har som mig. Det ska finnas något för detta. Ska kolla vidare..

Onödigt att oroa sig för små saker, det mesta löser sig. =)


Dont like the vind

..Oj oj oj vad det gick på jobbet igår, ingen vila där inte.Jätte härligt att börja igen när man vet att man bara ska jobba feb och mars sen ledig igen=) Idag har det varit en riktig mys morgon med barnen inga måsten. Ska ta oss en promenad sen men jag avskyr när det blåser. Bara att bita ihop. Solen är ju framme iallafall.
Just nu sitter jag och väntar på att läkaren ska ringa. Alla provsar på Olle var bra förutom att blodvärdet var lågt. Mycket därför han är lite blek och ofta trött. Ska nu höra vad han säger om vidare uppföljning om det finns nåt man kan göra.

Idag är det gymnsatik för Olle. Men han fick välja mellan gympa el leka med Tilde! Han valde Tilde! Han vill inte gympa mer säger han. Förstår honom. Sist var det inte kul. Absolut för mycket barn, föräldrar syskon. En stor salig röra. Nu är vi inne på innebandy nån som vet om det finns från 3-4 år?? Ska kolla runt mer när F kommer hem.

Ne ta tag i sminkeriet fylla på med kaffe, vänta på att Alvin ska vakna. Promenad efter det middag. Lek och bus med Tilde sen och i kväll träning.. Salig röra..Härligt!!



Olle och Tilde utanför Jenny i höstas..


Dag 10- En bild på mig från idag och vad jag har på mig



Sleten gamal tunika från Gina och leggins. Min nya mysiga rosa halsduk..

Snor

UUU jag hatar att vara snorig, känner mig som en lite dretunge när jag går omkring och snorar...Slängt i mig en vitanminbomb nu så vi får se. Äter igefära och vitlök till allt. Stackars jobbar kompisar kommer stinka gärnet..
Lämna barnen hos farmor nu..
Ps: Alla gummor och gubbar håll i er blåser satan ute och svin halkigt.
Jobba jobba jobba=)

RSS 2.0