Dont like the vind

..Oj oj oj vad det gick på jobbet igår, ingen vila där inte.Jätte härligt att börja igen när man vet att man bara ska jobba feb och mars sen ledig igen=) Idag har det varit en riktig mys morgon med barnen inga måsten. Ska ta oss en promenad sen men jag avskyr när det blåser. Bara att bita ihop. Solen är ju framme iallafall.
Just nu sitter jag och väntar på att läkaren ska ringa. Alla provsar på Olle var bra förutom att blodvärdet var lågt. Mycket därför han är lite blek och ofta trött. Ska nu höra vad han säger om vidare uppföljning om det finns nåt man kan göra.

Idag är det gymnsatik för Olle. Men han fick välja mellan gympa el leka med Tilde! Han valde Tilde! Han vill inte gympa mer säger han. Förstår honom. Sist var det inte kul. Absolut för mycket barn, föräldrar syskon. En stor salig röra. Nu är vi inne på innebandy nån som vet om det finns från 3-4 år?? Ska kolla runt mer när F kommer hem.

Ne ta tag i sminkeriet fylla på med kaffe, vänta på att Alvin ska vakna. Promenad efter det middag. Lek och bus med Tilde sen och i kväll träning.. Salig röra..Härligt!!



Olle och Tilde utanför Jenny i höstas..


Kommentarer
Postat av: Marielle

Mmmm lite lätt rörigt med alla på gympan. Innebandy börjar inte förens de är 7-8 år.

Ha det!

2011-02-02 @ 17:21:40
URL: http://mariellethorin.blogg.se/
Postat av: malin

söta dom är på kortet hjärtana!

2011-02-02 @ 21:15:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0