Söta jag





Mitt nya söta jag.

Har masat med dessa linser som inte vill säg väl. Ska tillbaka på fredag och antagligen beställa nya. Nu har jag iallfall glasögonen klara. Gott!

Ska snart ta med mig min precious (datorn) in thaa bed och kolla nån film. Småttisarna sover sen länge tillbaka.

Har faktiskt lite träningsvärk efter bodycombaten igår , längesen jag körde det . Hinner inte med så mycket träning nu när jag jobbar igen. Men jag gör så gott jag kan.

Imorgon ska jag jobba extra på adolfsberg (demensen) kul, var längesedan.

Ha en fortsatt bra kväll..


Linsprovning

Hej och gomorron. Blir dåligt med inlägg då jag jobbat extra en del det sista. Men allt rullar på som det ska. Barnen är hos farmor medans jag provar linser . Känns sådär bra ser helt grumligt men det kanske blir bättre haa.. Får glasögonen imorgon med. Längtar lite faktiskt!

31 okt och det är 10 g ute och solen lyser. Blir nog lek i lekparken idag. Ha en fin dag


Sweet dreams

Ska göra mina älsklingar sällskap nu.  Gör en delad tur imorgon igen.






Kan det bli mörkare ute

Ja jädrans vad uppigande vädret är..Är hemma på rast nu har delad tur. Ska ta en snabb lunch med söt röven Malin..

Men vart ska vi äta??

Ja vi får se.




Bad pojkar <3 Grebbestad sommar 11


Värsta pojkvänsakademin




Sitter jag och kollar på oh my vad pinsamt men samtidigt roande. Tänk att behöva gå så långt som att behöva vara med i tv för att få se vad han går för. Dags att göra slut kanske.

Har ganska nyligen landat i soffan efter ett bodybalance pass.








Body Balance – kommer att förändra din syn på din kropp för alltid. Kroppen får en helt ny längd och styrka, samtidigt som du blir av med stress och spänningar. Bodybalance kommer garanterat att få dig att må bättre!

Absolut att det gör men det tar tid speciellt när man ska lära sig att fokusera på ingenting , ALLA tankar ska försvinna. Gick inte så bra idag tänkte på massor. Om barnen sov, vad jag skulle äta, jobbet, Sthlm , shopping you name it .

Det är mitt största mål:

Lära mig att slappna av. Bort med alla tankar,alla måsten.

Alltså mitt mål 2012- Bli av med stress och alla spänningar.

Surfade runt igår kväll och kolla efter julklappar hittade en fin trä buss med massa träfigurer till Alvin den får det bli. Kommer inte ihåg sidan nu men tror den hette blåelefanten=) Mycket fint och massa retro saker.

Tex denna fantastiska retro väska till olle han älskar ju allt som har med serie figurer att göra speciellt batman,spiderman..

 
Kan han ha sina pyssel grejer i. Han älskar att skapa/bygga. Väldigt smart min grabb förstår ni. Lite smartare än mig faktiskt. Får be honom om hjälp för att byta toa rulle på toaletthållaren. PINSAMT. F tycker jag är mongolid.

Här har vi bussen till Alvin


A match made in heaven...

Nu blir det nyaste nr av topphälsa och en kopp grönt te.
Imorgon försvinner jag in i jobb dimman=)




Godmorgon alla godingar



Igår hade jag besöks rekord...Kul! Idag blir det lek och stoj med fam Holm/Körner

Ikväll blir det body balance..Skönt att avsluta kvällen med detta pass.



Haha ungefär idenna stilen


En smygtitt på

Ni ska få en smygtitt på hur bra Olle & Alvins rum blev..









Brevid garderoben ska det stå en gammal skolbänk som är på ingång . Kan min lilla picasso sitta och kladda=) Ser nu att jag måste flytta ner tavlan lite, kom liite för högt upp.

Lånade hem Oliver ett par tim förut så de fick leka av sig lite. Gick hur bra som helst förutom att Alvin ville ju såklart vara med hela tiden och göra precis som de gör=)





Ska ta mig en kopp ingefära te och bläddra igenom reklamen. Sen blir det inte mycket mera.

Jo just ska kolla runt på nån dekor å sätta över barnens säng


Brrr höstligt .. På med björnfettan. Ska t...

img_7348 (MMS)

Brrr höstligt .. På med björnfettan. Ska till mio och köpa en matta till barnens rum. Sen blir det lek med Oliver för Olles del , kuligt:)


Avslutad

Avslutade denna jobb helg med power yoga Väldigt behövligt. För denna vecka/helg har jag varit en riktig PMS kärring.

Sweet dreams


Du är vad du äter

Älskar att kolla på det programmet. Go go Anna Skipper. Nästan så jag fick dåligt samvete efter min bulle och halva muffins jag tryckte imig förut.

Efter detta så börjar lyxfällan Gud så trevligt.

Har äntligen bestämt mig för ett par bågar. Vilka får ni se om ca 2 veckor. Provade linserna förut men de satt inte bra så de skulle beställa nya. Störande..

Var i Åmål hittar man fina fönster lampor till barn och gardiner. Blir tokig. Ett stort minus med Åmål - Utbudet av shopping ..


Varför

Går det inte att ladda upp med bilder??? Nån som stött på detta ?


Provar från blogg.se app igen

Prooovar


Min stora kille

Sover första gången i egen säng sen han föddes. Har alltid haft honom brevid mig eftersom F jobbar borta under veckorna sen flytta vi ju till huset där vi har renoverat i 2 år så då har alla fått sova isamma rum/ säng. Men nu är det slut på detta. Olle och Alvins rum är färdigt..wii. Men det är ju oxå det enda rummet på övervåningen som är klart. Sålite läskigt är det där uppe ser ut som ett gammal spökvind. Alvin somnade nere i sin spjälsäng vid 19. Efter det frågade jag olle om han ville lägga sig uppe i sin säng och läsa en saga. Det ville han så vi kröp ner i de nya sängkläder,täcke och kudde. Slog ihop boken och sen somnade han men han var väl lite stel, de tror jag det. F kommer hem snart så han ska få sova där uppe med Olle inatt det får bli så nu innan vårat sovrum där uppe är färdigt. Vill inte att han ska sova själv hela natten där uppe i fall han skulle vakna och bli rädd, vingla ner från den gamla trappen. Nej tack. Men bara detta är ett stort steg. Imponerad att han ens somna mammas kille.

Blogg.se har skaffat en app som man kan hämta hem och ska kunna blogga ifrån men det funkar ju inte. VARFÖR?

Var hos doktorn förut. Jag har tydligen fått inflammation ikorsryggen så jag ska till sjukgymnasten imorgon. Alltid nåt krångel med min gamla kropp=)
Ska på linsprovning efter det oxå. Hur ska detta gå . Konstigt det kommer att kännas att se bättre och inte bära glasögon. Har fort inte bstämt mig för bågarna. Ingen brådksa nu eftersom jag ska ha linser med.



Olle är inne i en målar period, väldigt seriös- Kolla hur han hänger haha.

NU- Arga snickaren


Hjärtegull










Ska lägga mig med små fisarna strax. Blir en tidig dag imorgon med och jag mår inte riktigt 100. Fick skippa alla planer efter jobbet idag. Hämtade barnen sen fort hem och svida in i pyjamasen. Gottigt! Så nu går ögonen ikors.
Zzzzz Godnatt =)


Detta fält måste fyllas i



I går var det marknads häng som gällde. Träffa en del godingar..











Härligt att fort kunna sitta ute och fika.
Kvällen i går ja vad gjorde vi..Slängde i oss en fantastisk räksallad och jag hällde i mig en vinare. Behövde det=) Så jag e lite sleten idag haha. Men fick sovmorgon till 8:30 Lyx. Har hunnit med att putsa fönstrena . Nu blir det storkok av kotletter som F ska ha till Norge. Kl 13 bär det av till jobbet. Olle och alvin ska på kalas hos Oliwer som fyllt 4 år. Grattis till den sötnöten , e lite lessen att jag missar kalaset.

Så, ha en fin höst dag!


Vad sker i bussen?

Nåt måste ju vara fel när juryn är mer underhållande än "idolerna" Linni och Andre får tacka för sig nu..Piiinsamt. Vem har ni som idol?
Min är iallafall Amanda f. Hon har verkligen DET. Ååå super söta höggravida Laila Bagge. Kaxig som bara den, trycker nog på där nere nu=)

Dagen idag har det jobbats, men bara till 13. Hem och leka med fam sen var det dags för träning. Hem å i duchen,pizza och soffläge. Gött äre. Alla sover som grisar förutom jag som aldrig sover "typ"

Läste på aftonbladet förut;

Sover du för lite har du större risk att drabbas av demens haha tack för den.

Stänger ner denna computer nu och koillar färdigt idol och sen går jag till sängs imorgon är det jobb igen men jobbar bara en halv delad, gött åre. Träffa Johanna baby och massa sötisar. Den årliga marknads fikan.



Slutade kl 13 idag. Tur det för vilket und...

img_1174 (MMS)

Slutade kl 13 idag. Tur det för vilket underbart höst väder!!!! Fredag träning och massa mys står på schemat!


Katt piss vidriga stank

Finns nog ingen äckligare lukt än katt piss. Jätte trevligt när ens barn sätter sig i en sandlåda som katten använt till toalett. Fick åka hem och slänga Alvin in i duschen och kläderna i tvättmaskin. Mums.

Började dagen med en rejäl om gång knådning hos Benty. Ajajaja muskel knutar är inte att leka med. Han tyckte jag var så trasig att jag ska dit om 2 veckor igen. Jävla spänningar. Måste få in mer stabilitets träning i schemat.
Efter denna knådning hoppa jag in på synoptik och hämtade ut 2 par nya bågar fast i olika färger. Fort en groteskt beslut ångets.
Sen var det bara att pipa vidare till frissan.
Den bruna färgen blev bra men i de övre slingorna ville det gärna bli lite varmare så det går mer åt rött vilket jag inte gillar men det ska åtgärdas, Köpte med en mörk färg bomb.
Men kvaiten blev över förväntan nra. Mest nertill där färgen inte riktigt ville suga åt sig.
Men vilken skillnad får en chock varje gång jag går förbi en spegel, Vänjer mi nog snart. Jag trivs ju bäst i mörk.

Tyck till:








Ray ban bågarna. Enda skillnaden från mina favvo är att favvisarna  går mer upp.



Detta är svårt=)




<3<3<3




Olle med nya spiderman pyjamasen.

4år världens trots inte mycket som är bra. Sa till honom när vi provade pyjamasen vad söt du blev nu. Neeeeeeeej mamma jag är coooool. Jajaj okej! Han är iallafall söt cool=)

Nu blir det film Angry driver med Nichlas Cage..



Gokväll! Ligger och surfar lite från mobil...

img_6979 (MMS)

Gokväll! Ligger och surfar lite från mobilio . Denna färgen är tänkt efter besöket hos frissan imorgon! Vore så kul om det kunde bli så bra! Men vet att det absolut inte kommer bli så eftersom mitt hår är för torrt och trasigt efter all blekning kommer suga så mycket färg så det är moss grönt efter några tvättar. Men skamm den som ger sig. Så imorgon blir en spännande dag. Massage,håret och kolla nya bågar. Lutar att F åker till Ikea utan moi, say what? Hur ska det gå! Olle börjar bli bra krasslig så vill inte utsätta han för några jobbiga Tim på Ikea . Bättre att mysa på hemma.  Ska nog ha Lill lördag imorgon med massa mys .  Enda lediga dagen på 1 vecka.      Godnatt på er. Wish me luck...


Tröttisar på G <3

img_2598 (MMS)

Tröttisar på G <3


Godmorgon alla godingar

Hoppas ni sovit bra och är laddade för en ny arbets dag, själv så känner jag mig som ett utsketet äpple. Lilleman vill väldigt gärna vakna 04:45 idag. Herregud får vara bra nu!
Sitter faktiskt och väntar på att få lämnna barnen på dagis så jag kan åka till jobbet och få mig en kopp kaffe och piggna till.


Full rulle denna veckan gillas

Tisdag: JObb, träning, Lära mig photoshop

Onsdag : Jobb och träning, hämta ut paket från lekmer.se

Torsdag : Massage, Frisören, ikea

Fredag: Jobb och träning

Lördag: Jobb, Marknad, Träffa Johanna <3

Söndag : Jobb hela dagen

Älskar när schemat är smetat. Därimellan har jag de bästa stunderna man kan ha med mina <3<3




Friska luften = Energi

img_6823 (MMS)

Friska luften = Energi


0 g ute

Hade jag inte räknat med idag måste upp på vinden innan jag åker till jobbet och hämta vinterjackan, för detta går ju inte burr...Jobbar en delad tur idag sen rullar det på är ledig bara torsdag denna veckan. Motivationen att skriva är som noll så tidigt på morron.

Ni får kika på min alldeles egna pirat








Det var ett riktigt lyckat pirat kalas, Tack så mycket Edwin.

Ha en bra dag och ta på er kläder

Snapshot * 4

 Bild 1

 Bild 2

 Bild 3

 Bild 4

Vad tycker ni? Ni kan självklart tycka alla ni anonyma som läser=) Tyck nu!

Håller på att klippa i lite pirat kläder till Olle ska snart sminka till honom för han ska på pirat kalas. Han är ganska nöjd med detta förutom att han vill vara batman. Nästa gång kanske=)

Hade inget papper till Edwins present så jag tog aluminiumpapper och ett fint blått band och gjorde ett eget grattis kort. Blev super nice.

Tyck till nu=)

Mardrömmar om glasögon .. Är på syn optik ...

img_3741 (MMS)

Mardrömmar om glasögon .. Är på syn optik nuuu. Måste bestämma mig nu!


Bra bra braiga fredag

Började dagen med sovmorgon till kl 09:00 say WHAT?=) Härlig känsla. Spenderade fm med Jossan och Alvin i Säffle. Fick mig en ny väska och plånbok. Inget till barnen, ovanligt! Sen hem för att göra middag. När vi satt och smällt middag så satt vi och filurade på om vi skulle åka till mio och köpa sängen Nils. Vi är ganska spontana så vi lastade in barnen och satte på släpkärran men neeeej det var beställnings vara så vi får den på onsdag. Men nu är det bestämt att det blir en Nils och det känns bra...



Här ska mina små <3 sova gott.

Men fick med oss bokstaven A & O och en steghylla eller vad den heter. Nice sörru.

Sen var det hem och förbereda för kvällens Cx 30 och Bodycombaten.. Känner att man lever på de passen=) Like it!



CX 30

BODYCOMBAT





Nu är det soffhäng med alla goingar utan minstingen som sussar sött..
Kollar självklart idol.

Hejja Moa och Amanda



Jabadabado fotöljer - Check



Beställde hem 2 st i från lekmer.se



Pris 649 kr/st

Fick tag på en bra garderob till rummet oxå som ska monteras imorgon. Nu är det bara sängen kvar. Var är du Nils?



Jag dör dör dör. Denna parfym är helt fant...

img_7131 (MMS)

Jag dör dör dör. Denna parfym är helt fantastisk. Köpte den till F förut, mums!!


Sensuella Isabella.... På väg till Karlsta...

img_2670 (MMS)

Sensuella Isabella.... På väg till Karlstad med fam. Måste ha listan är stor! Sitter här med mina  glas ögon hämtade 5 par nya. ATT det ska vara så svårt. Lutar åt dessa. Ska vara lite social med fam , sång och kaffe måste man ha med när man ska på tripp ! Have à nice day


Black and white

Snart dags att göra håret mörkare..Men ska försöka hålla mig borta från svart, vilket är mycket svårt. Vi får se. Känner knappt igen mig med mörkt hår.Har varit ljus alldeles för länge tror jag..


Linslus & glasögonorm. Synen har ju såklar...

Linslus & glasögonorm. Synen har ju såklart blivit sämre. En kvarts på varje öga,långsynthet,närsynthet, och brytningsfel. Min fråga var måste jag ha glasögon hela tiden? - Ja det måste du! Så nu blir det glasögon plus linser så jag kan variera mig eftersom jag mår dåligt när jag ser mig själv i glasögon. Konstigt solglasögon tycker jag att jag e gööör snygg i. En gåta! Det värsta av allt är att bestämma sig för ett par! Uuu à ligen. Får sova på saken. Värsta lämningen av dem alla har jag imorgon . Väcker barnen 05:45 och åker hemifrån 06:30. Stackars sötrövar. Sova nu . Ladda med massa energi .


Vilken fin höst dag

Blåser lite väl mycket kanske men gör inte så mycket för solen lyser. Ska snart lämna barnen på dagis. Efter det blir det ner till synsam för undersökning. Lite väl längesedan. Jupp jag ser dåligt och värre blir det eftersom jag vägrar ha glas ögon och linser orkar jag inte med vilket projekt!! Får se om vi kan komma på nån bra lösning! Efter det blir det  cx som börjar 12:15 och håller på till 12:45 Börjar jobbet 13. Lite tight men det går..=)

Ha en fin dag!




Hittade denna ur söta bild på Olle & Ebba. Olle var nog som Alvin är nu, dryga 1 1/2..
Sött!!


Nu ska vi se

Börjar bli människa igen efter lördagens bravader. Hur trött blir man inte. Kom i säng halv 4 efter att ha släpat med J & M som inte var såå sugna på att sova. Sov till 10.30 igår morse men ändå gick jag och la mig 18:30 i går kväll och somnade som en gris. Så gött. Men det var de värt.

Middags gästerna kom kl 19.
Tog oss en fördrink i soffan med lite paket utdelning. Jag fick mig några fina saker. Jenny fyllde ju år så henne lade vi ihop en present till.
Fördrink i soffan, Självklart en cosmopolitan:



Förrätten blev feta parmasnurror. Parmaskinka med mosad feta ost, creme frech, ruccola och mango chutney. Enkelt och helt okej. Tjejerna var väldigt förtjusta idet men jag var inte så nöjd nåt som inte klickade.



Varmrätten blev Fläskfile iugn med lök,svamp,grädde och massa ädelost. Till det gjorde jag egna klyft potatis med pressad vitlök över, sallad och svartvinbärsgele för sötmans skull.
Riktigt poppis. En av mina favoriter.



Dålig bild ja, började bli lite beruskad här=)





Efterätten blev vaniljpannacotta med hackade stekta äpplebitar i massa socker och kanel. Underbar känsla och smak i munnen.







Ungefär här spårade det ut=)

Kvällen var helt enkelt en 10:a!!

Jobbat delad tur idag är bra sleten så nu ska jag ta med mig ny nr av topphälsa och göra mina prinsar sällskap..

Godnatt!!


Nu e jag redo=)




Idag gäller det- 3 Rätters på Mörtebol..

Bara tanken på mat får mig att kräkas. Enda jag tänkt på i 2 veckors tid. Bollat fram och tillbaka med ideer. Har fortf inte bestämt varm rätten. Här sitter jag med min hallonröda stickade tröja osminkad och håret åt alla håll och om 4 1/2 tim kommer fruarna. Men jag är impulsiv så det skriker om det och väldigt effektiv!

Så nu kör vi. Ska lämna Alvin hos mamma 15.30. Olle och pappi lyxar till det med hotell och krabbfiske i Tanumstrand och de gör de rätt i!

Kanske kommer lite bilder ikväll=)


RSS 2.0