Jag nöjd mitt hår inte nöjt

Mitt hår mår inte bra. Det blev som jag trodde det skulle bli. Grov jobbet är gjort nu i allafall. Några tim med blekning fortf varma pigment och för att få bort det så la vi i en kall färg över. Ni får tänka att det var svart färgat i 2 år innan så det är riktigt svårt att få det ljust. Men alltid en början.
Mitt hår är väldigt tåligt men nu mår det fan inte bra. Jätte tort, ser ut som ett troll. Massa inpackningar, silver shampo och d-vitaminer som gäller nu en månad innan det är dags igen. Vila vila..

Resultat:



1900 kr fattigare ink produkter

Efter frisseriet så åkte fina fam till Säffle och hämta ut Alvins dopkort. Så fina..<3<3<3

Hann inte innan för dörren innan fam Ovesen var här och skulle ha kaffe, Calle kom förbi med. Full rulle..
Nu sitter jag och sneglar på efterlyst samtidigt som jag bloggar och öga går i kors..Snygg syn..
Imorgon är det sista jobb dagen sen är jag ledig tills SEPTEMBER=) wIIIHOO..


2 tim blekning . Just nu är det morot och ...

img_0985 (MMS)

2 tim blekning . Just nu är det morot och aprikos färgat. Nu kör vi rond 2 . Mera blekning:)


Nu kör vi.. Vad tror ni? Sist gång detta h...

img_0982 (MMS)

Nu kör vi.. Vad tror ni? Sist gång detta hände satt jag från 9:30 till 19:30 hos frissan.. Kanske blir lättare denna  gång:) hoppas hoppas.


Här är nya "vrålåket" dålig bild från tele...

img_0979 (MMS)

Här är nya "vrålåket" dålig bild från telen dock


Mamma byter bo

Vilket givande program. Tänk vad olika folk är. Fantastiskt!!! Jag är mitt i mellan jag måste ha ordning,reda och kunna kontrollera läget, jobbigt i bland ja. Men jag lägger ju mycket mera tid på barnen, precis som det ska vara. Man kan göra ordning och reda temat till lek. Städa- Olle brukar damsuga, vara med och laga mat, vattna blommorna, damma, organisera i hans leklådor gör vi dagligen men på ett roligt sätt, på hans sätt. Alvin är som en snigel efter=)
Nu till mitt PMS . Har ätit femal balans i 3 veckor känner absolut ingen skillnad men det ska ta tid tydligen..Bu bäää Mitt pms kom smygande i går och kommer hålla på tills jag får mensen ca 1 vecka..Så jävla jobbigt. Mår skit från och till som tur är åkte till träningen osminkad det säger mycket! Hoppas hoppas det blir bättre inom en snart framtid.

Idag blev mitt rumpe tröll 10 mån, tänk vad fort det går. <3<3<3



Och stort grattis till bästa Jossan idag <3

Ska sätta mig nu och betala räkningar..trååkigt.
Imorgon är det jobb 7-14..

Föresten älskar våran nya bil..

Sommar tid imorgon. Jag börjar 07:00 imorg...

img_0978 (MMS)

Sommar tid imorgon. Jag börjar 07:00 imorgon. Kommer väl lätt försova mig. Nervigt!!   Maten var färdig när jag kom hem men stog inte på bordet för det gjorde Olle som inte ville sova:) Har ätit min 3 middag för i dag. Massa gotta mellan alla mål. Gravid - Nej Mens/PMS på g - Ja... Vidrigt!!! Dags att tänka på refrängen.   Natti natt


Våfflor till frukost....





Jag har fått matnoja..Älskar mat .
F gjorde våfflor i går och jag tog resterna till frukost ...

Loppis på hagenberg i dag..En upplevelse..Folk är ju skogs tokiga. 100 ggr värre än ullared. Jag blev fan mörkrädd. Köpte 2 leksaker en till Olle och en till Alvin. Fischer price leksaker.
Så där var jag inte länge 10 min kanske.

Idag blir det jobb 13-21

Ikväll har jag bestämt att maten ska stå på bordet 21:00 Fylld tacopaprika..


Olle provkör nya cykeln. Det var han inte ...

img_0976 (MMS)

Olle provkör nya cykeln. Det var han inte alls sugen på , allt var jobbigt:) nu ska jag snart tillbaka till jobbet . Fredags mys på jobbet. Ingen skit alltså


Ojojoj viken dag.. Började bra med ett hår...

img_0974 (MMS)

Ojojoj viken dag.. Började bra med ett hårt spinning pass. Sen vart det begravning av min farmor <3 jättefint <3 Efter det åkte vi till Karlstad och hämta våran nya bil och köpte en ny cykel till Olle.. Var hemma halv 9 . En jobbig men ändå bra dag . Nu är jag tröttare än tröttast orkar inte ens blogga från datorn. Imorgon är det delad tur som gäller. Nice :) ha en bra fortsatt kväll.


Smootie...Mums

Slängde ihop smootie snabbt här. Ska ut och damsuga bilen. Pojkarna placerar jag i sandlådan, Alvin kommer äta upp hälften typiskt den åldern=)
Redan massa plus grader ute och det bästa av allt. Det blåser inte..

Blåbärs smootie

2,5 Dl lätt naturell yougurt
1 Mogen banan
1 dl blåbär
2 Msk Juice
3 Msk havre







Lite kaffe sen ut i sooooolen och greja. I efter middag blir det road tripp..


Var så uppskruvad efter body pumpen idag

Jag mot världen liksom, så jävla bra pass, bra musik och fantastiska instruktörer..Stor eloge..
Var på fika hos Jenny förut. Utomhus fika det var längesedan, nu är våren här! Barnen lekte ute i 2 tim.

Alvin var så trött när han skulle läggas att han knappt kunde suga på flaskan så han åt bara hälften hihi..
Gick ute i köket och skalade en morot åt Olle, han älskar morot. Gav honom den gick ute i köket igen och gjorde ordning kvällsmaten var borta högst 10 min kom tillbaka..Då låg han som ett streck i soffan på magen med moroten halft i munnen och snarka som en griiis. Så gulligt! Det var bara att bära in honom i sängen det. Utelek är inge skit så har de härjat en del hos mormor oxå medans mammi tränade..
Nu ska jag skita i hur det ser ut här hemma och snart krama kudden.

Fört lite bilde från dagen...












Dom är så roliga =)




Varför blåser det? Varför är inte solen framme helt?

Det skulle ju bli toppen väder, varmt är det iallafall=) Olle är på dagis och Alvin har sovit i 2 tim. Har haft min moster på besök alltid lika trevligt, ganska tokig hon. Ska snart förbereda middagen..Kotletter får det bli så gott. Kl 3 blir det hem till Jenny för lek och i kväll body pump realesen..Jippi!!

Hittade dessa gamla bilder från en dag med Olle & Ebba på hammarsgatan=)











Saknar lägenheten på hammarsgatan.


Bålstabilitetsträning= Booooring

Sitter här halv sleten och måste ta tag idetta med min hemma träning som helst ska göras varje dag. Är nöjd om jag gör det 3 ggr i veckan. Verkligen effektiv om man sköter det men det är så tråkigt.



Bara att sätta igång

Imorgon är det nya body pump realesen, de kör nytt var 3 mån nu...Kul!

14 grader och sol i morgon..Kommer tillbringa hela dagen ute=)

Ska kolla runt efter en ny cykel till Olle..




Morgon bus har guld i mun .........sötast

img_0967 (MMS)

Morgon bus har guld i mun .........sötast


2 hela veckor kvar

Eller typ iallafall fick tid hos frissan 31 mars. Då börjar helvetet=) Har en flådig utväxt nu, inte mycket tycker folk men för att vara mig så e det extremt brukar färga håret 1 g i mån. Så nu ska det vara så lite färgat som möjligt. Sitter i soffan nu lagomt halv död. Började jobbet halv åtta sen hem på tim kl 13. Minna killar mötte mig i detta strålande väder som det varit i dag. Gick hem och gjorde kyckling gryta och vips så var kl 14:45 dags att dra till jobbet igen. Slutade kl 20:00 hem till mamma för att hämta två tröj/vår jacka till Olle och Alvin.. Dessa 2 i från Kapphal.se


Den röda till Olle


Denna till Alvin

Passade även på att klicka hem två Nova Star mössor ifrån mormor=)

En röd som Alvin ska matcha och en turkos som Olle ska matcha





Snygga färger..

Jo men visst kom hem runt halv 9 snaret och orkade verkligen inte laga mat. Alvin sussa söt och Olle log och halv sov i soffan så jag kröp ner bakom honom..Kärlek
Efter en stund så knacka det på dörren. Då kom svärfar in med Kroketter,oxfile, fårost fyllda champinjoner och en mumsig sallad. Ibland är man bara för bortskämd.

Imorgon ska F lägga in mattan i barnens rum bara listor kvar sen, Äntligen!!

Nu är jag uppe på övertid

Godnatt =)


Kommer bli en fin dag fast den består av j...

img_0965 (MMS)

Kommer bli en fin dag fast den består av jobb hel dagen...


Vidriga snö gå och dö

Vilken mardröm..Tänker iallafall byta till sommar gardinerna, för det har jag bestämt!
Var hos tandläkaren förut och lagade 2 hål, frän som jag är tacka jag nej till bedövningen. Ja men herregud trodde jag dog och ändå var det ett litet hål. Så på nästa tand blev det 2 sprutor..
Halvbedövad och go åkte jag vidare till mcd och körde ett core pass. Nu ska det drickas kaffe och bara härja runt med gullisarna. Fredag hela dagen och ledig.. Massa götta blir det i dag. Storhandlas ska det göras med...

Nu härjning...hörs senare=)

Tänk vad man orkar

Att vara mamma är det bästa som finns och även den största utmaning i livet. Men för dem som tror så är det ingen lek. Det är ett heltids jobb, man jobbar dag som natt. Man har ett jobb att sköta, 2 underverk att uppfostra, ett hus att sköta om, man ska sköta om sig själv. Hjärnan går på hög varv men jag trivs, tycker om att det alltid finns att göra.
Jag vill bara ge alla duktiga mammor en stor eloge..
Vi är bäst!!

Dagen i dag hmm ja. F tog med sig Olle till frissan och jag tog med mig Alvin till Näl. Hade totalt glömt bort att jag hade en avtalad tid där=) Medans jag undersöktes blev Alvin otålig så vi fick ta in en extra ssk som fick busa med honom. Han charmade såklart nästan ihjäl henne=) Efter det åkt vill till Max och mumsade jag iallafall=) Alvin mumsade morötter. Sen var det bara att skynda hem för föräldrasamtal för Olle. De beskrev honom som.

Artig
Aldrig några problem
Förståndig
Lättlärd

Min snuffe blev så full av skratt , Artig? Vad lillgammalt det låt på en 3 1/2 åring. Men han är lite lillgammel=)
Nu sitter vi här och inväntar Lyxfällan. Älskar det programmet- Vilka jävla nötter det finns.

Kl 8 imorgon är det tandläkarn herregud det är nåt med mig hela tiden. Efter det fort till träningen och köra lite core. Sen fort fort hem för det är F garage dag, naw vad snäll jag är!

Dags att stänga ner =)



Olle meckar med bilen stör ej




<3


God morgon sunshines..

Jag är inte så mycket sunshine i dag, ännu=) Masig natt som vanligt väl. Var något krånel med blogg.se i går , därför jag inte bloggande. Tråkigt va?  Ska iväg och klippa Olle kl 10. Längesedan nu, han säger själv att det är dags. Han har så tjockt hår, så han blir lätt svettig bra på vintern=)
Ska även prata lite om hur vi ska lägga upp mitt blonda projekt. Uuu stackars hår..
Ikväll blir det föräldra samtal med Olle..Roligt!



Alvin sötiz på språng




Sötizen Olle

Tänk vad många tjejer bröderna Franzen kommer få, Herregud mammi kommer ha fullt upp och tjecka av.. (bry er inte om den "RENA" spegeln i bakgrunden)

Hittade sommarbild på mig och Wero.



Bruna och blonda <3




Blondie ,here i come

Blir självklar blont, blir en utmaning !! Hahhaaa kommer i håg sist Marit slet som ett djur med mitt hår. Satt x antal tim på palatset..
Jag är ju blond egentligen det kan man inte tro. Men de senaste åren har det varit svart mestadels. Trivs bäst idet. men som sagt förnyelse är väl ändå det bästa. Ångra mig kommer jag inte göra men tröttna fort svar ja=) Ska ringa om tid imorgon.

Kändes ganska onödigt att åka till Bäckefors förut. Frågade mig om tummen och de jag sa visste de redan. Men de visste inte att jag röngat och gjort ultraljud på den. Men hon ville inte ta något beslut så hon skicka mig vidare till Uddevalla så ska de bestämma om de blir operation eller inte. Varför skickade dem mig inte dit direkt.???  Men jag har ju ALL tid ivärlden att flänga omkring så här, eller hur!! Stannade på nån vidrig resturang i bäckefors och slängde i oss en tunnbrödsrulle..

Barnen sussar sött och jag snart likaså. Ska stretcha lite hann inte efter träningen förut..

Hittade gamla bilder på mitt usb ..sötnosen Olle..



Olles gamla rum på hammarsgatan



Olle med sin bubbla



<3 <3 <3

Gooooood night






Jag har redan bestämt mig

Men vill höra vad ni tycker??



Blont????

Detta var sommaren 08 när Olle blev 1 år, var så jobbigt varmt. På kustevar det¨ta, brukar ofta fläkta där men nej helt vindstilla!

Nååå, vill gärna höra vad ni tycker,blont???

Idag blir det road trip








Hela vägen till Bäckefors ska få bedömning av min tumme i fall det blir operation eller inte. Har glas kvar sen en olycka för 2 årsen, men läkarn sa att det är som att leta efter en nål i en hö stack. Nåt måste göras vill inte ha den obehagliga känsla kan jag lika väl "hugga" av den..

Fick med mig Jossan hon får vara nanny åt Alvin i fall det blir röntgen igen. Olle är på dagis. Kanske tar oss en ragg till Bfors=) Gjorde det sist vi var i bäckefors. Nu ska det fixas lite innan. Skicka i väg ett paket, fixa till mig och hänga en tvätt.. Skulle skita i allt egentligen och bara sätta sig i solväggen..mmm

Ha en bra dag


Helgen som varit

Har jobbat hela hela helgen och träffat mina farbröder,kusiner och kusinbarn världens sötaste kusinbarn=) Hade tyvärr inte med kameran.. Min farmor gick tyvärr bort för några veckorsen. Så vi har träffats i farmors lägenhet både fredag och lördag.  Men mest satt vi nog bara och pratade och det var så kul att träffas för det är för sällan. Ska bli skärpning på detta nu. <3

Har inte hunnit med så mycket mera. Ilördags kväll medans F var uppe och grejade så tog vi oss en kvälls promenad till fågel tornet. Vindstilla och milt.

Idag blir det jobb igen 13-21. Jobbig tur men ledig resten av veckan sen.






















Alla mina tankar går till Katastrofen I Japan




Morgon promenad till jobbet kl 07:00 w Iii...

img_0955 (MMS)

Morgon promenad till jobbet kl 07:00 w Iiiihooooo


Godmorgon fredag och godmorgon öroninflamation

Jajemänsan Alvin har varit ganska snorig och febrig i 2 dagar när han skulle lägga vid middagen i går så vägra han han skrek som en stucken gris. Jag känner igen symtomen eftersom Olle är öronbarn. Så ringde Balder och så sant som det är sant. Dubbelsidig öroninflammation. Stackars liten, så nu är det kåvepenin i 5 dagar, jätte stark pencellin men ofast bara den som tar det! Men han verkar inte ha så fruktansvärt ont just nu och i natt sov han bra, skönt det!!

Till er som frågat så är skorna från Ellos. Mycket prisvärda tror det kostade 798 kr

Fredag hela dagen. Olle ska åka med pappi till Karlstad. Jag sa ta mig en promenad hem till min farbror som är på besök i stan. Ska bli kul att ses. Ser ut att bli en fin dag.

Just det ska be F köpa med en allround påse till nya vagnen..

Ha en bra dag

Minna nya löparskor .. Underbara!!!

img_0953 (MMS)

Minna nya löparskor .. Underbara!!!


Allvarligt

Får nog lägge ner det där med sms in lägg vet inte riktigt vad jag grejar med det blir två åt gången. Har ganska nyss vaknat, Alvin sov bra fst han är jätte tät i näsan. Skönt. Vore väldigt trevligt om det kunde sluta blåsa så. Det får hellre regna,snö . Har ni blåst lite lätt på bebisar i ansiktet, sån blir jag haha.

Kl 10:00 ska jag iväg och gå igenom ryggen, nacken. Se så att allt är på plats men det känns som nåt har hopat tillbaka. Efter denna beh får jag inte träna på några dagar. Har beställt ett par löparskor. Ska försöka mig på detta med springning. Ska skriva upp mig på vårruset i Karlstad ..=)
Springa är inte min grej men kan kanske bli...

Talk to you lather

Han ser ut som jag mår...zzzzzzzzzzzzzzzzz


SMS-inlägg

img_0952 (MMS)


MTV OCK KAFFE

Godmorgon=) Kl är 06:00 och Alvin piggare än piggelin. Ställde kl på 06:30 för innert inne varje kväll när man går och lägger sig så tror man att man kan få sova till 07:00 i allafall. Men BIG NO. Olle snarkar som en liten blå i allafall. Så nu så, tittar lite på Mtv och pimplar kaffe. I dag ska jag vara på Safiren på Adolfsberg den avd var det ca 1 årsen jag var på, kul! I kväll blir det shape hade hoppats på combat och shape men har bara barnvakt till ett utav passen, bra där.

Ha en bra dag

Kaffe via dropp, ingen skit alltså!


Hahaha det funkade



Jag kunde. Jag är bäst. Har lärt mig att skicka från iphonen .

Jag & Älskling på den tiden vi var rooooockersssssssss


SMS-inlägg

img_0928 (MMS)

Haha det gick att skicka mms från iphonen. Valde då denna fina bild på mig och älsklingen. På den tiden man var lite mera rockers


Kul kul ...

Då har man gjort första dagen på Illern på snart 2 år. Ta mig tusan så är det 2 årsen nu i maj,fort tiden går. Började jobba på Illern för 9 årsen snart 10, tills för 2 årsen då jag fick välja på att gå upp på en annan avd eller förflytta mig till Adolfsberg .. Kände att Illern gav mig inte så mycket man stog liksom stil, så jag valde Adolfsberg allt var nytt självklart har alla inom vården samma mål och själva jobbet är samma men man jobbar på olika sätt. Så jag har lärt mig mycket på Adolfsberg, träffat många nya bra arbetskamrater. Trodde aldrig att jag skulle kunna lämna mitt " älskade " Illern, men det är så nyttigt att flytta på sig. Men det är jättte kul att vara tillbaka kommer vara där nu ett par dagar i mars och har absolut inget imot Illern, på ett sätt så kände jag mig hemma, konstigt det där=) Sökte en tjänst på demens på Illern i april 2010 och den fick jag men började tjänsten med att vara mammaledig. Sen efter sommaren så kom det upp en massa varsel och jag klarade mig tyvärr inte. Så nu är min tjänst i bemaningsenheten, suger lite. Den 1 sep börjar jag jobba på "riktigt" igen och hoppas att jag hamnar på något bra ställe=) Nog om detta.

Slutade jobbet 21 körde den svarta faran hem. Farmor hade lyckats att lägga både Alvin & Olle. Hann inte mer än duscha av mig och sätta röven i soffan. Då vaknar Alvin och skriker som en galning har riktigt ont och det visade sig vara magen för hans rumpa låt värre än en k-pist. I samma veva vaknar Olle utav att han kissat ner sig. Mmm turbulens ska det vara. Nu sover skruttarna och det borde jag med göra. Tack kära farmor för hjälpen idag. Imorgon blir det jobb 8-16. Olle får en hel dag på dagis och Alvin hos farmor såklart..

Godnatt på er...ZzZzZZZZzzzzzzzzzzzzzzzzz

Gåstolen

Till Malin:

Akta graco


barnvisor mitt i frukosten..

Äter frukost med datorn mitt på bordet och lyssnar på barnvisor från youtube..Just nu går bamse stenhårt..Det gäller att släppa loss..hahha smedje smurfen..
I går kväll satt jag på datorn gick in för att blogga men orka knappt lyfta fingrarna. Körde 2 pass i går först pump och direkt efter hardcore porr  kan man tro..Hard core på boll, riktigt jobbigt..
Så jag var helt slut! Idag e det jobb som gäller. Rensa lite här hemma med. Nån som vill köpa en gå stol? Blir inga mera barn här inte..slänger/säljer allt=)

Kolla denna bilden ..Riktig sommar.. Solen lyser in och helt grönt ute. Alvin 3 dagar gammal. Kommer ihåg när jag kom hem från näl..Körde in på våran grus väg och det var så fint. Nyklippt gräs och såååå grönt massa fina blommor..Såg ut som pradiset..Längtar!




Haha syns inte så mycket men ni ser en skymt av det gröna ibakgrunden..Är nåt speciellt med den bilden, kan vara för att 2 supergoa killar är med=) Olle var så försiktig, håll sig lite undan de första dagarna men sen så mmm synas höras, behövde mycket uppmärksamhet,inte konstigt. Slänger in en badbild..



<3<3<3


Godmorgon från Mörtebol

...Sovit tvär dåligt i natt, konstigt Alvin Franzen..Grrr=) Olle sover fortfarande och Alvin härjar järnet.
I dag har jag inga planer ganska skönt. Tråkigt att det blåser så bara,,Men det kanske ger sig.





Jag kan ha tänder ja. 4 uppe och 2 nere..Inte konstigt att han sovit dåligt det sista. Måste spränga och klia en hel del. Dem där uppe är inte riktigt framme ännu.



Sötröven..

Imorgon blir det jobb på illen 1b . Var riktigt längesedan jag var där. Ska bli skoj...Jobbar bara mars ut sen är jag ledig till 1 sep igen. Underbart när möjligheterna finns..

Dags för frukosten..

PMS

Ja det har jag haft de senaste dagarna försvann idag. Så jävla konstigt..Men nu har jag fått nog har beställt femal balans, var inne på ett forum och nästan alla rekommenderade de tabl. Dyra- Men värt varenda krona om det funkar.  No more bad girl=)

Har haft vår känslor hela dagen, städat   och dolat. Kl 15 kom Marre, Thea, Josssan & Ebba . Till fikan smaskade vi på winerbullar som mormor var här med. Så underbart goda. Till och med Olle åt. Han e inte glad i fikabröd. Var skitkul att träffa Thea sötisen. Olle och Ebba härjade som vanligt, lite mer än vanligt. Båda var väldigt sletna. Thea studerade mest=) Får vi snart göra om Smarre..

Snart utröstning av Big Brother, Vem tror ni åker? Jag hoppas tant cilla åker.

Bilder från dagen:

                 












Gooooingar hela bunten


Kan inte hålla mig längre..

Fast det går egentligen i mot min vilja. För jag är inte nöjd. Trodde att flera kunde skriva vilka ni är. Fegt=)
Men ni som skrivit, tack då vet jag lite mera=) Så nu är det ju bara ni kommenterar lite oftare.
Det är ju så att man vill ju ha respons och bli motiverad. Nog om detta. Dagen i dag har tillbringats i Vänersborg på bad palatset. Men först åkte vi ner till Överby och impuls köpte denna vagn, Gilla Emmaljuga..



Fick denna i julklapp eller ja Alvin fick denna i julklapp men vi sa att vi köper den så fort det blir vår. Idag tyckte jag att det var vår. Kom på detta mitt i vänersborg. Så det fick bli en tvär hastig u-sväng . Min kära sambo inte så nöjd haha..Vill jag nåt så blir det så=) Vilket fall är jag väldigt nöjd!

Bad palatset i bilder...















En trevlig dag. Men vad trött man blir. Olle föredrar mycket mera tex: lekland än vatten places..
Nu kom darlingen med kvällsmaten..Fläskfile i ädelost sås våran favvo..
Trevlig kväll..



Skitfilm

..............Nu vet ni...
Var riktigt längesedan jag kollade på en bra film..

Min statistik har ökat det sista, har ca 100 läsare om dagen.
Jag VILL veta vilka ni är. En del vet jag..

Tänker göra så här att jag uppdaterar inte förräns hälften hälften har skrivit vilka ni är, bra va!


Let me in

Let me in är en amerikanske version av: Låt den rätte komma in. Tyckte den svenska var as dålig men vi får se på denna nu vad den har att komma med.

Let me in



Låt den rätta komma in



Buhuuu

By the way , vilken bra dammsugare jag köpt. Den sugförmågan var inte att leka med=)
Skinande rent. Har städat hela dagen, det roligaste är att det tog verkligen hela dagen. Röjde ur skafferiet och åkte och slängde i containerna. Middag efter det..Potatis,panerad torsk och spenat. Lite för gott. Damma,dammsuga,skura och två små killar på det. Olle är väldigt lätt vindig. Men Alvin är ju överallt och ingenstans samtidigt. Så man springer ju en del i mellan haha inte konstigt att det tar en hel dag, ja just kaffe paus x 2 måste man ha..Det är som det är och är som det ska=)

Avslutade dagen med att sätta badpojkarna i baljan. Nu sussar de så gott. ..Imorgon är det jobb mellan 13-21. Farmor och mormor ställer upp som barnvakt. Skulle inte klarat det utan er..Tack <3

Dags att tänka på refrängen..

Sov sött



Kär och lite fattigare







Titta vad söt..

Här ska städas

Kär och lite fattigare







Titta vad söt..

Här ska städas

Ska åka och köpa en ny dammsugare..

Tycker det är himla trevligt att shoppa loss på elektronik saker.. Pryl bög, ja lite=) Ska göra oss klara för dagen. Morgonen har bestått av soffhäng..
Härligt.

RSS 2.0