Tråkigt ingen box men en celsius

Var bra laddad, hade precis svept en celsius då barnvakten ringer och har fått förhinder.. 15 min innan träningen så det gick absolut inte få tag på nån annan. Gick in i tvättstugan och körde lite mag,rygg och arm övningar bättre än ingenting. Kände mig gött nördig.

Har ni provat denna. Tar den 15 min innan varje träningspass. Köper den på Gullsjö för 25 kr.


Snabbfakta: 

Celsius är originalet bland drycker som förbränner kalorier. Drycken har fem vetanskapliga studier bakom sig som bevisar att den förbränner kalorier och att den ger en varaktig energistimulans.

Genom att höja ämnesomsättningen med 12% under en period på 3-4 timmar, förbränner Celsius i genomsnitt 100 kalorier.  Den varaktiga energistimulansen upplever man väldigt tydligt om man dricker Celsius innan ett träningspass, då drycken även fungerar som en prestationshöjare.  

Under 2008 gjordes en tio veckor lång studie, vars syfte var att mäta effekten av Celsius i samband med träning. Resultatet visade att Celciusgruppen fick 32% bättre uthållighet, 50 % mer muskelmassa, 62% bättre kondition än placebogruppen. Celsiusgruppen förbrände dessutom 93% mer fett jämfört med placebogruppen. 

Celsius är en dryck som kan drickas när som helst på dagen, när du vill förbränna extra kalorier, vill dricka ett gott och nyttigt alternativ eller få en energikick. Den fungerar bäst i kombination med en hälsosam diet och regelbunden träning. Celsius är dessutom ett mycket nyttigare alternativ till andra drycker som finns ute på marknaden då den bara innehåller naturliga ingredienser. Drycken är dessutom fri från konstgjord färg, smakämnen och konserveringsmedel.  

Celsius innehåller varken socker, fruktos eller kolhydrater då Sukralos används som sötningsmedel (insulinkurvan förblir intakt). Det tog flera år att forska fram den blandning, Metaplus™, som finns i Celsius då målet var att kunna höja metabolismen på bästa sätt med naturliga ingredienser.

Drycken finns i 6 goda och friska smaker. Fyra är kolsyrade och två är helt utan kolsyra.

Nu ropar Alvin desperat på hjälp..=) Olle somnade för en timme sen, jätte trött efter gympan.

Trevlig kväll


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0