Perfekt söndag..soo far

Alvin har sovit till kvart i 7 3 dagar i rad. Jag är i chock. 06:45 precis på pricken. Underbart att slippa å gå upp vid 3-4 och mata och sen upp 07:00 igen. Mycket nöjd.
Lördagen började bra med ett body pump pass sen vidare till Karstad för shopping. Alvin och Olle fick nya skor, leksaker, nytt tvspel och Olle fick en ny spiderman dräkt=) Har spelat spel hela morgonen skit mysigt juh springer omkring i pyjamas allihop. F är på Olles rum och lägger in golvet..wiii!
Mammi Verra fick sig en ny
* Vår jacka
* Leggins
* kjol
* Topp
* Trosor
* Jeans
*Kofta

Allt ifrån hm. Enda klädaffären jag var inne i. Olle var helt underbar i affären men Alvin vägrade sitta i kärran och skulle inte bäras. Han skulle minsan krypa runt bland allt folk och under kläd ställningarna..
Var hemma i perfekt tid. Hann städa undan lite innan Sabina och Carl kom på grillning. Första grillningen . Alltid så gott med grillat. Runt 23:30 tackade jag för mig blev tvär trött. Så då fick de ta taxin hem. En mycket trevlig kväll..

Hoppas på att det slutar regna så man kan ta en promenad till lekparken i em.

Lite bild från Malin i fredags.









Hahah nice bild..=)

SPIDERMAN




Kommentarer
Postat av: jen

Mysigt.. Ebbe har oxå sovit hela nätterna nu i 3 nätter. Vet inte om det är för att vi är hos mamma men skönt är det. Hade gott vi hörs. Blir det spiderman på påsk paraden nu då? :-)

2011-04-04 @ 07:33:37
Postat av: Verra

Härligt men nu är mönstret redan brutit. Han vaknade vid 12 i natt med 40 g . here we go again. Hoppas ni har det bra. Kram

2011-04-04 @ 07:43:17
Postat av: JB

Fina bilder och kul med lite vårnytt i graderoben. Jenny: Får man se dig nått i påsk?? Puss

2011-04-04 @ 17:47:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0